Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Тайна комуникация с микрослушалка

11 март 2012 | Автор: svebg4 | Публикувана в Комуникации

Имате ли проблеми с научаването на дълги теми, свързани с презентация, изпит, семинар и др.? Имате ли проблем с твърде много безполезна информация, която се налага да запомните? След като сте тук и четете тази статия, то вие ще узнаете едно лесно и удобно решение на вашия проблем – невидима микрослушалка за тайна комуникация. Вие, без съмнение ще преминете дори най-ужасния или неприятен изпит в живота си, благодарение на развитието на техниката и разнообразието от шпионски джаджи. Джаджите са разумна алтернатива на постоянна зубрене, безсънните нощи и дълбоката депресия по време на водени от вас презентации, семинари или преписване на изпит.
Каква микрослушалка трябва да избера за успешно диктуване/комуникиране.
Можем да ви предложим широка гама от устройства за тайна комуникация. Те се различават от вградени технологии и на начина, по който те могат да бъдат използвани.
Най-популярната микрослушалка за преписване на изпит в момента е магнитната такава, при която не се използват радиовълни, нито сложни и скъпи слушалки, а се използват специални магнити, които създават звука без да им е необходимо захранване и са с предавател с вграден микрофон. Най-революционната идея, която ще ви помогне за вземане на изпита бе реализирана , благодарение на обикновена магнитна индукция. Предавателят й е лек и удобен, с интегриран микрофон, слот за батерия и букса за свързване на 3.5мм носител. Освен с модерен дизайн предавателят е оборудван със специален филтър за пълното обезвреждане на смущенията, което гарантира една сигурна и успешна употреба.
Можете да използвате шпионската слушалка за да слушате партньора си или записан на телефона ви запис. Доказано е от множество студенти, че GSM шпионските устройства са напълно успешен метод за справяне с трудни изпита. Някои от тях успешно са преминали през озадачаващи моменти, когато професор им задават въпроси лице в лице,но тъй като вашият партньор може да чува перфектно , благодарение на микрофона, диктува верни и бързи отговори. За такава цел е нужно партньора ви да бъде избран внимателно, ако мислите да се явявате на изпит и трябва да сте измислили сигнали, с които да комуникирате.

Подобни статии:

  1. Тайна комуникация с микрослушалка – кога да я ползваме Новото хилядолетие донесе страшно много новости в света на електрониката, техниката и комуникациите. Преди 10-15 години да имаш мобифон беше...
  2. Микрослушалка за ефективна и качествена работа Когато на човек му се налага да свърши някоя важна работа, той винаги търси най-изгодният вариант. И най-доброто средство, с...
  3. Професионална козметика и здравословен начин на живот – разкритата тайна на красотата Винаги се се е считало,че красотата е нещо изпълнено с тайни, нещо което жените използват за да изглеждат впечатляващо. Тези...

Автор: svebg4

Здравейте! Казвам се Светослав Станчев и отскоро се занимавам с няколко уеб страници. Не съм професионалист в СЕО оптимизацията, а по-скоро начинаещ, който знае колко много трябва да научи за да бъде наясно с процесите в интернет търсачките. Интересите ми са свързани както с интернет, така и с тайната комуникация. Пиша статии свързани с микрослушалки и хендсфрита за тайна комуникация. Развитието на този род техника е невероятно динамично и с всеки изминал ден става все по-интересно да наблюдаваш различните сфери, където ги използват. Не ме радва факта, че микрослушалките навлязоха силно сред студентите и ги използват за преписване на изпит. Реално погледнато преписване винаги е имало, но с подобен арсенал става прекалено лесно и се ражда нов тип "образовани" хора, които нямат дори елементарни познания в областта, която са изучавали. Но явно такъв е живота, всяка технологична новост ще бъде използвана не само за това, за което е създадена.

Този потребител е публикувал 2 статии.

Вашият коментар