Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Тайните на онлайн игрите за целуване

12 юли 2011 | Автор: lastsentinel | Публикувана в Изкуство & Забавление

Младите момичета много често мечтаят за тяхната първа целувка. Кога това ще се случи? Къде това ще се случи? Веднъж вече имала своята първа целувка, кога ще дойде втората? Какво, ако първата целувка мине зле? Какво, ако това е най-хубавата целувка в живота ти? Дали следващата целувка ще бъде по-добра от първата? Игрите за момичета с целуване може да не са истинско преживяване, но те могат да бъдат много забавни така или иначе.

Момичешките игри за целуване са създадени да помогнат на момичетата да придобият увереност относно целуването и плюс това са доста по-безопасен вариант от това да практикуваш със съседското момче. Виртуалните целувки в тези игри за момичета може да се случат навсякъде, също като в истинския живот като например на плажа или в киното. Можеш да намериш както игри за целуване на плажа, така и игри за целуване в киното. Има различни етапи, които трябва да преминете в онлайн игрите за целуване в интернет. Вие ще откриете игри за първа целувка, както и местата, на които да я направите. В допълнение ще намерите горещи игри за целуване, които са по-интензивни от игрите за първа целувка. Може да играете игри със задържане на целувката също. Трябва да задържите спейса на клавиатурата, докато не видите други да започнат да се приближават и да спрете, преди да ви хванат. Така ще преминете първо ниво и ще продължавате нагоре като всяко следващо ниво става все по-трудно и предизвикателно. Ще намерите в сайтовете за игри за момичета различни стилове на този тип игра.

Преди всичко трябва да запомните, че това са виртуални игри за целуване и опитът, който ще придобиете при тях може да не е на сто процента същият като в истинския живот. Все пак момичета обичат да играят всички тези игри за целуване почти толкова, колкото реалната първа целувка. Практиката прави тези игри съвършени, затова мечтайте, забавлявайте се и играйте игри с целуване.

Няма подобни статии.

Автор: lastsentinel

Този потребител е публикувал 4 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар