Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Тери мечтае да поведе Англия във финалите

4 ноември 2011 | Автор: georgi55 | Публикувана в Без категория

Централният бек на “трите лъва” Джон Тери мечтае да носи капитанската лента на финалите на Евро 2012 през следващата година.

30-годишният бранител на Челси никога не е водил английския национален отбор в големи финали, но въпреки това е много близо до постигането на тази своя мечта.

Очаква се англичаните да предложат атрактивен футбол на живо от стадион „Уембли”, когато посрещат Испания в приятелски мач.

Тери не можа да стигне до финалите на Евро 2008 в Швейцария и Австрия, заради слабата игра на „лъвовете” по това време, а проблемите му в личния живот го лишиха от капитанската лента по време на Световното първенство, през лятото на 2010.

Надявайки този път всичко да мине добре и да успее да изведе англичаните, като капитан на голям финал, защитникът заяви пред „Sky Sports”:

„Разбира се, че моята мечта е да изведа английският отбор до финалите на голям и силен турнир. Това е моята цел в личен план.”

„В колективно отношение отборът е с най-голям приоритет и без значение дали ще направим равен утре или ще победим, трябва да си свършим добре работата.”

„Изпълнени сме с увереност и сме начело на групата, но трябва да продължим да даваме всичко от себе си.”

„Националният селекционер ни е подготвил добре психически.”

Ако Тери и компания продължат с добрите футболни резултати, той със сигурност ще изпълни своята мечта да носи капитанската лента в следващата фаза на Евро 2012.

Няма подобни статии.

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар