Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Хадрън с най-голяма заслуга за победата над „слънцата”

27 април 2012 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Джеймс Хадрън успя да отбележи рекордните за него 40 точки при победата на Оклахома Сити Тъндър над Финикс Сънс със 109:97.
Хардън бе най-резултатен за „гръмотевиците” в срещата от Националната Баскетболна Асоциациа (НБА) , която завърши с успех за гостите.
Оклахома се борят заедно със Сан Антонио Спърс за първото място в Западната конференция, като двата отбора имат равен брой победи, но „шпорите” са изиграли с мач повече.
Кой ще спечели домакинското предимство за плейофите на Запад все още не е ясно, а до края на редовния сезон остават само няколко дни.
Сан Антонио междувременно записаха своята пета поредна победа над Сакраменто Кингс с 127:102, като някои от най-интересните моменти от срещата може да видите в последните NBA новини.
В Източната конференция Чикаго Булс е безспорен фаворит за първото място с 47 победи. Те успяха да се наложат убедително над не толкова класният отбор на Шарлът със 100:68.
В този мач за „биковете” изключително добре се представи Ричард Хамилтън, който наниза 22 точки за по-малко от половин час игра. Чикаго обаче не можаха да преминат 50% успеваемост при стрелбата от средно разстояние и вкраха едва девет от 19 опита зад линията за три точки.
На другата крайност е отборът на Бобкетс, които загубиха 18-ти пореден мач и ще поставят рекорд за най-лош сезон в НБА, ако не успеят да спечелят поне още една от оставащите до края на редовния сезон срещи. Лошите NBA новини за Шарлът са, че те ще трябва да посрещнат поредния силен съперник в собствената си зала, а именно отборът на петия в Западната конференция Мемфис Гризлис.

Подобни статии:

  1. Футболни прогнози за новия сезон в А група От началото на новия сезон в българската А група вече изминаха цели три кръга и вече се очертаха основните претенденти...

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар