Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Хороскоп за месец юли

17 юли 2012 | Автор: w1ck3dgam3 | Публикувана в Друго

Всеки месец нумеролозите подготвят различни прогнози за всяка една от 12-те зодии. Както всички знаят има различни хороскопи – дневен, седмичен, месечен, любовен, кармичен, езотеричен и делови.

Екипът на сайтът horoskopa.org ще представи на любителите на окултното, хороскопът за месец юли.

Месец юли се характерезира с това, че ще бъде много благоприятен в различни сфери от живота на всяка една от зодиите. Личните отношенията между хорота ще се формират въз основа на емоционалното състояние на човека. Стремежът за стабилна връзка ще бъде силно изявен. За тези, които имат вече създадена стабилна връзка се наблюдава по-голяма грижа към партньора и предпазване от неблагоприятни моменти.

Относно семейните дела в началото на юли всички ще се развива нормално. Добър момент е за изглаждане на недоразумения и проблеми, както и на сплотяване по между си. Отношенията между роднини също се затоплят и общуването става много по-лесно.

Делата засягащи недвижимото имущество ще вървят в желана насока. Проблемите ще се решават много лесно. Според horoskopa.org юли месец е много подходящ за придобиване на нов имот или ремонтиране на вече съществуващо жилище. Не пренебрегвайте интуицията си. Тя няма да ви подведе.

Момента е много подходящ и по отношение на общуването. Засилва се желанието за получаване на нови знания и активно усъвършенстване на ума. Според месечния хороскоп за юли месец много от зодиакалните представители ще се стремят към самоусъвършенстване. Това със сигурност ще бъде на особена почит. С помощта на тези качества може да разчитате на добра репутация и уважението на останалите от обкръжението ви.

Първата половина от месец юли е много успешна в материален аспект. Периодът е изключително благоприятен за започването на нов бизнес или промяна на работното място.

Според нумеролозите едни от благоприятните дни са: 4-ти, 18-ти, 24-ти, 26-ти и 30-ти юли. Бъдете предпазливи около: 2-ри, 15-ти, 21-ви, 29-ти. През тези дати не стартирайте нови проекти.

Подобни статии:

  1. Дневен хороскоп Много от съвременните хора и особено жените, искат сутрин да прочетат своя дневен хороскоп. Какво е хороскоп?  Той представлява реална...

Автор: w1ck3dgam3

Здравейте, казвам се Андрей Димитров. Занимавам се съм SEO като работя изцяло по лични проекти. Поддържам директория за статии radiowish.net както и още няколко подобни :)

Този потребител е публикувал 23 статии.

Вашият коментар