Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Часовници от Emporio Armani

27 януари 2012 | Автор: iliaprisadov | Публикувана в Мода

Часовниците Emporio Armani са синоним на качество, стил, изтънченост и блясък. Лидер сред световно известните дизайнери Емпорио Армани е създал своята популярна колекция от модни часовници, комбинирайки стилове, създаващи изтънченост, в едно със съвременен външен вид и безгрижни младежки линии.

Изработени от най-добрите материали и създадени с новаторски дизайн, линията часовници Emporio Armani е фаворит сред младите хора, търсещи елегантна ърбън визия. Използвайки различни комбинации от материали като кожа, стомана с различни покрития, тази популярна серия на Армани има нещо за всеки, който таи в себе си непреодолимо желание към младежкия дух и мода.

При създаването на различните модели Емпорио Армани се ръководи от личната си философия, че часовникът казва повече от просто време. Той смята, че разкрива част от характера и душевността на този, който го носи. Тази философия е вдъхновила едни от най-отличителните творения на модната сцена.

Независимо дали сте спортно облечен за разходка, в приятна компания на разходка с яхта или на стилна вечеря с красива дама часовника Армани допринася за Вашето настроение, самочувствие и индивидуалност. Без значение кой стил или модел изберете, можете да бъдете уверени в това, че часовниците Emporio Armani ще допринесът много повече, от това да покажат колко е часът, те също така ще кажат на света, кой сте.

Името Armani е синоним на качество и стил още от създаването на марката през 1975 година.Марката Армани е световно известна с впечатляващито си разнообразие от дизайнерски и модни аксесоари включващи обувки и други кожени изделия, дизйнерски решения за дома, бижута, очила както и часовниците Emporio Armani.

Часовниците Емпорио Армани са разделени на няколко серии включващи класически, ежедневно-елегантни, спортни и изработени изцяло от черна или бяла керамика мъжки и дамски модели.Визията на различните модели варира от изчистен класически цифреблат с две стрелки – една за часа и една за минутите, през хронографи снабдени с хронометър, дата и ден от седмицата до изцяло изработени от керамика модели с златисти или сребристи индекси, цифри и стрелки както и различни цветови нюанси на цифреблата.

Подобни статии:

  1. Часовници Suunto – Безплатен SEO курс В жалките ми опити да напиша статия за часовниците suunto отново спира тока в моя любим квартал Люлин и за...
  2. Видове часовници и как да изберем? Има много хора, за които часовника е безполезно и ограничаващо устройство и въобще не се интересуват от различни видове и...
  3. Най-големите италиански дизайнери на парфюми Най-големите дизайнери на парфюми в света винаги са вълнували обществеността и при новината за представяне на нов аромат духовете се...
  4. Силиконови часовници Искаме да представим на вашето внимание новата лятна мода – силиконови часовници. В разнообразни форми и цветове, силиконовите часовници заляха...

Автор: iliaprisadov

Този потребител е публикувал 2 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар