Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

3 масови заблуди за секса

6 ноември 2012 | Автор: dg_seom | Публикувана в Изкуство & Забавление

Днес поп културата ни залива от всякъде със секс. Съществуват и много митове за сека, които чакат да бъдат разбулени. Въобще разнообразието от неверни твърдения за секса е огромно с оглед на факта, че заема сякаш все по-важна част от живота ни. Започвайки от интимната част между двама души и стигайки до секс аксесоари, които можем да открием в един секс шоп, то ситуацията е наистина сложна.

Днес ще ви разясним за 3 сериозно заблуди в областта на секса:

Колкото по-голям, толкова по-добре. Истината е, че това е реплика на жени, които не са попадали на наистина голям пенис, който често вместо източник на удоволствие се оказва такъв на неприятни моменти. Всъщност хората с извънредно големи пениси са в положение, което не е никак завидно. Много мъже дори прибягват до крайни мерки и обикалят секс шоп след секс шоп онлайн или офлайн в търсене на тайната на по-голямото. В крайна сметка е достатъчно да намерим баланса, когато говорим за размери.

Жената няма да забременее, ако използвате метода на прекъснатия полов акт. Всъщност дори в самата естествена смазка, изпускана от мъжете по време на сношение съдържа малко количество сперма. Посетете близката аптека или секс шоп, за да се снабдите с презервативи и не се надявайте на късмета си. Още повече че те ще ви предпазят и от венерически болести. Постъпете мъдро, а не като гимназисти.

Няма да хвана венерическа болест при орален секс. И тук истината е малко по-различна. В действителност можете да хванете полово-предавана болест чрез орални ласки. Спасението отново откриваме в презервативите.

Преди да се доверите на дадено твърдение, касаещо половия ви живот не пропускайте да си спомните от къде го знаете. Много често се оказва, че всъщност познанията ни не са медицински оправдани с оглед на факта, че днешните младежи на практика получават своите знания в сексуално отношение от приятели на улицата.
Тази статия се публикува, благодарение на www.sexshop18.org. Ако търсите начин да разнообразите своя сексуален живот чрез по-интересни и предизвикателни методи, то можете да посетите и уеб сайта на нашия секс магазин на адрес www.sexshop18.org.

Няма подобни статии.

Автор: dg_seom

Здравейте казвам се Димитър Георгиев. Професионален копирайтър съм. Ангажиментите ми са свързани с някои от най-известните SEO оптимизатори в България. Имам и собствена директория за статии Article-bg.eu,като можете да се свържете с мен през нейната форма за контакт.

Този потребител е публикувал 47 статии.

Вашият коментар