Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Acer Aspire ONE лаптоп с претенции

7 декември 2013 | Автор: w1ck3dgam3 | Публикувана в Ревюта

Реших да ви представя лаптопа Acer Aspire One 756-1007 Xkk, тъй като той предлага достатъчно мощност и пестелив хардуер. Машината притежава 11.6 инчов екран с разделителна способност 1366×768 px. Напълно достатъчни за интернет любителите, бизнесмените и мултимедийните фенове.

Безжичната карта ни осигурява безплатен достъп до световната мрежа, където има покритие. Редом с това можем да пуснем любимите си филми или песни, които направо летят на машината. Батерията издържа цели четири часа, така че спокойно, да разцъкваме скайп връзка с френдовете в парка.

За да се изкефим максимално Acer Aspire ONE ни дава LED дисплей работещ с HD Ready. Висококачествените изображения могат да бъдат прехвърлени на телевизор, благодарение на съществуващия HDMI порт. Изходите са подредени от лявата и дясната страна на компютъра, така че имате напълно свободен достъп.

Хард дискът на лаптопа е цели 500GB с опция за разширение, чрез вградения четец за карти. Така вие без никакви проблеми може да качите достатъчно информация от всякакъв вид. Едно страхотно решение на производителите, което трябва да бъде оценено по достойнство.

Дойде време да споменем и за процесора Intel Celeron работещ на честота 1.5GHz и видео картата Intel HD Graphics позволяваща, да активирате различни мултимедийни приложения. Изберете между виртуални енциклопедии, интерактивни албуми или пък 3D шутъри.

Преносимият компютър работи с операционната система Microsoft Windows 8, която направо лети още от самия старт. Забиването, грешките и проблемите са оставени в миналото, както и сами може да се убедите. Пишем всички тези неща от опит, тъй като сме тествали системата и я познаваме перфектно.

Acer Aspire One 756-1007 Xkk е очарователен дори само заради функцията за прогноза на времето достъпна от приложението “Metro“. В България мобилната технология се продава за 760 лева, а при нужда от допълнителна справка за продукта вижте детайлно ревю в този сайт. Ние харесахме мощта, визията и нововъведенията в този лаптоп, оставяме на вас да прецените, дали е по вкуса ви.

Още много лаптопи Acer можете да намерите в notebook.bg.

 

Подобни статии:

  1. Лаптоп батерии Acer – трикове за дълготраен живот Ако вашите лаптопите са с марка Acer и се нуждаете от нови лаптоп батерии, то трябва да знаете, че тази...
  2. Acer Iconia A1-810 – една добра и евтина алтернатива на iPad mini Таблетът Acer Iconia A1-810 излезе само преди няколко месеца, но вече се превърна в едно от най-желаните мобилни устройства, като...
  3. Почистване на вентилатора на лаптоп Редовно се случва вентилаторите и на най-скъпите, и сравнително скорошни модели лаптоп и да започнат да работят на пълни обороти...
  4. Лаптоп батерии – проблеми при зареждане В тази статия ще научите как да определите проблемите при зареждане на вашите лаптоп батерии. Ще споделя с вас двете...
  5. С калибрирането на вашата лаптоп батерия можете да увеличите живота и с до 80%. Разберете как! Въпреки, че на пазара излизат все по-добри батерии за лаптоп не трябва потребителите да забравят, че редовното калибриране е от...

Автор: w1ck3dgam3

Здравейте, казвам се Андрей Димитров. Занимавам се съм SEO като работя изцяло по лични проекти. Поддържам директория за статии radiowish.net както и още няколко подобни :)

Този потребител е публикувал 23 статии.

Вашият коментар