Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1838 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Bubole4ka.com – сайт за изпращане на картички

9 януари 2011 | Автор: w1ck3dgam3 | Публикувана в Изкуство & Забавление
Случайно някога да ви се е случвало да търсите сайт в който имате възможност да изпращате весели картички на ваши близки. Почти сме сигурни, че отговора е да. Но знаете ли как най-бързо да намерим сайт в който има добър избор от картички и в същото време да е лесен и приятен за ползване. Най-вероятно ще влезнете в Google и ще напишете ключовата дума картички. Ще бъдете доста учудени, че уеб сайтовете в които имате възможност да изпращате картички са невероятно много. Дори и да кликате на втора страница, на трета страница или на четвърта страница – непрекъснато ще ви се появяват резултати с адски много уеб сайтове.

Но как обаче всъщност да изберем най-добрият уеб сайт за картички?
Разгледайте само резултатите от първата страница. Кликнете на първите 6-7 резултата, хвърлете бърз поглед на всеки един от тях.

В тази публикация ще разгледаме един от уеб сайтовете за пускане на поздравителни картички, а именно сайта www.bubole4ka.com. Какво си мислите първосигнално? Че името на уеб сайта е интересно, нали? Точно така, това е първото нещо, с което сайта предизвиква любопитство – интересно име, точно като за сайт за картички. Следващото нещо, което ще ви направи много добро впечатление е, че уеб сайта си има Фейсбук страница наречена Най-големият сайт за картички. Между другото, една много малка част от конкуренцията на www.bubole4ka.com поддържат Фейсбук страница. А като се има предвид, че сме 2011 година е почти недопустимо който и да е уеб сайт да няма фен страница или най-малкото група в най-голямата социална мрежа.

Администраторите от www.bubole4ka.com редовно комуникират с нашите приятели, по всяко време поздравяваме хората по повод именни дни, национални или религиозни чествания. В същото време информираме нашите почитатели, когато добавяме още картички или цели нови категории.По този начин почитателите ни се информират, че уеб сайта ни е жив, и някой човек стои зад него.

Как www.bubole4ka.com се справя с мощната  конкуренция и е на първата страница при търсенето по дума “картички”?

Погледнато реално зад сайта се намира човек, практикуващ оптимизация на уеб сайтове за Google. Повече информация за него ще откриете като разгледате неговият личен SEO блог.

Създали сме малка мрежа от сателитни сайтове в които пишем постове на тема картички и всичко свързано с картичките. Едно от най-добрите ни попадения е уеб сайт с домейн на кирилица (картички.eu), съществуват и още няколко подобни такива, които няма да бъдат споменати в тази статия.

За край на този пост искаме да се извиним за досадните реклами по сайта, но разбира се и ние би трябвало да се финансираме от някъде, нали?

Без повод или със – www.bubole4ka.com ви чака. Заповядайте при нас, харесайте си картичка и поздравете близък приятел.

Подобни статии:

  1. Участвайте в сайт за обяви и спечелете Увеличете клиентите си, използвайки сайта за безплатни малки обяви – www.obiavite.eu. Проектът е онлайн повече от три години и през...

Автор: w1ck3dgam3

Здравейте, казвам се Андрей Димитров. Занимавам се съм SEO като работя изцяло по лични проекти. Поддържам директория за статии radiowish.net както и още няколко подобни :)

Този потребител е публикувал 23 статии.

Вашият коментар