Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Eдна историйка, която разказва какво е българина

7 януари 2013 | Автор: yasoo | Публикувана в Блог

Планетата Земя е превзета от глобално властно правителство и всеки ресурс, който земята притежавала е вече изкаран и обработен под формата на пари или още власт. Единственото нещо останало на земята през годините е една сянка на миналото през годините, хората отдавна са напуснали планетата в търсене на още ресурси, както българите напускаха страната си в търсене на още пари.
След много време на лутане из вселената, хората и извънземните стигат до извода, че трябва да направят машина, която ще им покаже отговора на вселената, ще им покаже почивните дни през годината, какво всъщност представлява тя. Но за осъществяването и и трябва един много важен ресурс, който хората знаели, че се намира на земята.
Хората и извънземните, всички накуп са се събрали пред земята в очакване на намирането на най-важния ресурс. Когато най-властните из цялата вселена слезли на земята за да търсят този ресурс, единственото което са намирали, са били сенките на миналото и през годините та чак до настоящата 2013-а година… явно този ресурс бе отдавна изчезнал. Хората и извънземните полудели… отговора, който са търсили през цялото време е изчезнал в миналото. Ползването на машина на времето било невъзможно, няма как да вземеш ресурс от миналото до тази 2013 година и да го доведеш в бъдещето, без катастрофални промени. Всички отчаяни и разочаровани от живота тръгнали да се чудят какво да правят… но щеш, не щеш, късмета ги ударил. Пред тях се появило нещо, което извънземните си мислили, че изобщо не може да съществува, а хората които вече едва си си припомняли че е имало такава планета наречена Земя са се озадачили. Най-главният извънземен, който контролира вселената, истински Бог за тези около него прекрачил напред пред това нещо и го попитал:
- Ти… ти си човек, но как, на тази планета човешко същество не може да живее, няма как да почива, няма празници и почивни дни през 2013 година.
- Не може да е човек това. – отговорили хората – Прилича на дух, но нали те не съществуват?
- Духове не съществуват. – отговорил бясно този “Бог” – Кажи ми нищожество, какво си ти, и ще ти оставя живота, иначе ще те убия.
- Ти не можеш да ми навредиш по никакъв начин – отговорил духът – За теб аз не съществувам, аз съм отдавна мъртъв нищо че сме 2013 година. Единственото нещо, което все още не е мъртво са думите ми. Само тях можеш да убиеш.
- Чии дух си? – попитал най-главният от хората, с единственото знание за духовете, че те принадлежат на някой.
- Аз съм си аз. – отговорил духът – Може да се каже, че съм духът на времето, а преди време остана един много голям проблем, който все още не е оправен.
- Какъв е този проблем? – попитал дребнаво божественото извънземно.
- А ми аз от де да ти знам? – отговорил духът – Само един Българин си знае…

Вижте кога да си вземете отпуска през настоящата 2013-а година http://yasoo.us/

Подобни статии:

  1. Годишен хороскоп за 2013 година. Годишен хороскоп за 2013 г. предсказва, че през годината мъдрите постъпки ще властват и справедливите решения. Особено успешна за хората...
  2. Подходяща ли е за вас работата, която вършите? Вършенето на неподходяща работа води до потиснатост и отчаяние. Около нас е пълно с примери за хора, които мразят това,...
  3. Какво губим и какво печелим от онлайн търговията Въпреки, че в България онлайн пазаруването не е толкова развито, колкото в други държави, вече се броят на пръсти хората,...

Автор: yasoo

Казвам се Ясен Иванов а в интернет пространството съм по известен като yasoo. Занимавам се с графичен дизайн а в свободното си време обичам да ходя на езда сред природата и да танцувам и така ми хрумна да създам сайтовете В света на конете и Dance with VeroniQue

Този потребител е публикувал 3 статии.

Вашият коментар