Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Free MLM – нова MLM компания.

29 август 2011 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Бизнес

В днешно време милиони хора по света работят в различни MLM компании. Това безспорно е едена световна тенденция, която е добила голяма популярност вече.  Това, обаче, в никакъв случай не означава, че работата в MLM областта носи задължително 100 %-ови печалби. Има доста неща преди това, с които трябва да свършим и с които да се съобразим.

Най-важното, което ни е нужно, за да успеем, е подходяща MLM компания. Всъщност, това е един от най-важните фактори при изграждането на нашият мрежови бизнес. Така че преди да се захванете сериозно с която и да е компания, първо проучете всичко за нея, за нейната структура, маркетингов план и други важни подробности.

Важно нещо, което трябва да знаете за MLM компаниите е, че те по никакъв начин не бива да ви задължават да правите големи и скъпи инвестиции в продуктите. Със сигурност няколко подобни компании вече изникнаха в главата на всеки читател. За щастие не всяка компания е такава и затова вие трябва да проучите нещата възможно най-добре.

Позволете ми да ви дам един пример за ваше улеснение. Наскоро се появи една нова българска MLM компания на име Free MLM. Фактът, че дистрибуторите на компанията, или както в техният случай се наричат партньори, защото има доста голяма разлика, не са задължени да правят никакви първоначални вноски, веднага изключва асоциацията със съмнителните пирамиди.

До тук добре. Следва следващата проверка, а именно – маркетинговият план. В случая на Free MLM, както и на много други компании, той е публичен и всеки има възможност свободно да се запознае с него и да прецени дали той е достатъчно надежден и дали е подходящ за него. Явно от Free MLM много държат на тази своя черта, защото още при влизането в сайта им човек веднага се запознава с подробностите около маркетинговия план, което е доста добре за хората.

Да не забравим и последният критичен момент, а именно наличието или не на задължителни продажби и инвестиции. Нарочно избрах за пример Free MLM, защото при тях няма абсолютно никакви капиталовложения от страна на партньорите, което вдъхва още по-голямо доверие в лоялността на компанията.

Не е задължително Free MLM да е подходяща компания за всички. Всчки човек е различен и трябва сам да прецени за себе си коя компания ще му приляга най-добре.

 

Подобни статии:

  1. СЕО Оптимизация Работата по оптимизация на сайт включва работа с вътрешни фактори – привеждане на текста на сайта в съответствие с избраните...

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар