Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

HTC Desire C – част втора

14 август 2012 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

В продължение на предишната ни статия – HTC Desire C

Тъй като Desire C е доста слаб в сравнение с други телефони в новата линия на HTC, компанията е редуцирала функциите на ноивия 4.0 интерфейс, така че не получавате всички екстри, намерени в по-скъпи устройства, като например One S и One X . Нaпример липсва Lock Screen, за Desire C имате само опция да изберете кои шорткъти да се появяват.
Все още разполагате със запазената марка на HTC preview widget menu, но работи толкова бавно,че само подчертва, колко слаб е телефона. Наистина е жалко, че HTC не са използвали по-мощен чип.
В Desire C ще намерите познатите опций на Android, за персонализиране на приложения и джаджи. Хиляди приложения са на разположение за сваляне от Google play store, но не очаквайте всички да вървят гладко, тъй като слабия процесор на телефона не може да поддържа някои от тях.

Мощност и ефективност:
С Desire C ми отне толкова много време, да премина през процеса на настройка – няколко пъти забиваше, в един момент се запитах дали ще тръгне изобщо. В крайна сметка се възстанови от това вцепенение и оживя. Или по-точно, се стабилизира на бавен темп.
Ако ползвате нещо повече от основните менюта можете да очаквате редовно бял екран преди да тръгне една или друга апликация и често ще трябва да изчакате телефона да насмогне на командите които му давате.
Desire C има 600MHz чип, който е доста финичък по днешните стандарти (не го бъркайте, с миналогодишния, HTC Desire S, който има 1GHz процесор). Вие със сигурност няма да откриете себе си профучавайки в мрежата. При опит да видите пълните версии на уеб сайтове ще бъдете оставени, да гледате нечетливи размазвани образи за скъпоценни секунди.

Когато разглеждаме пълните версий на уеб сайтовете трудно разчитаме текста освен ако не обърнем телефона на страни и минем в ландскейп формат. Така, че с Desire C най добре ползвайте мобилните версий на сайтовете.

Тестовете , които направих с Desire C потвърдиха досегашното ми мнение с теста Vellamo постигна 539. Quadrant, само 1404, и заеквайки 2244 с Antutu тест.

Направих също така Standard GL Benchmark тест Египет на 3D графика с едва 24 кадъра в секунда, така че единствените игри, които бихте поискали на този вентилатор са вариацийте на Angry Birds.

Докато технически можете да изтеглите BBC iPlayer, гладкото изпълнение на предавания е изцяло извън възможностите на Desire C. В най-добрия случай, това е телефон, за кратки клипове в YouTube.

Освен това намирам клавиатурата доста неудобна за писане освен, ако не сте с много финни пръсти . Няма опция и за Swype-style което би напраило писането малко по-лесно.
На гърба ще намерите логото на Beats Audio , но не очаквайте епични подвизи на фонетична наслада.

Подобни статии:

  1. HTC Desire C HTC Desire C, предлага Android Ice Cream Sandwich, в края на ценовия спектър за смартфони, но дори това не може...
  2. Серия HTC Desire Резултат от развитието на технологиите – телефон на годината Какво ще се получи, ако вземем смартфон, отличен с много награди...
  3. Nokia X1-01 с две сим-карти Финландският производител продължава да попълва своето портфолио с Dual SIM телефони – днес той представи официално новият модел с името...
  4. Търсите работа? Не правете тези грешки! II-ра част Преди известно време започнахме темата за постигане на положителен резултат в процеса на търсене на работа, тука продължаваме да изброим...
  5. Част от стъпките които се правят при една процедура ин витро (IVF) in vitro оплождане е съвкупност на яйцеклетката на жената и спермата на мъж осъществени в лабораторен тигел. Ин витро...

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар