Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

HTC One XL – надградения One X

12 октомври 2012 | Автор: zbsl | Публикувана в Комуникации

Един от световните лидерите на все по конкурентния пазар на смартфони тайвански гигант HTC пусна на пазара своя нов модел наречен HTC One XL. Погледнато на пръв поглед телефона е идентичен със своя събрат One X, но има някой съществени промени, който ще бъдат разгледани в тази статия.

HTC One XL има напълно сходен дисплей с този на One Х. Той има разделителна способност от 1280×720 пиксела и дължина по диагонал 4.7 инча. Цветовете са живи, контрастни, а изображенията изглеждат изключително реални, благодарение на. Със сигурност това е един от най-добрите дисплей към тоизи момент на пазара.

Най-съществената разлика която отличава и One XL от One Хе осигуряването на съвместимост към 4G мрежите. За да поберат необходимите LTE радиостанции инженерите са били принудени да премахнат четириядрения процесор и да поставят на негово място друядрения Qualcomm – Snapdragon S4 MSM9860A. По-бавен процесор, но пък по-високи скорости при преноса на данни. Разбира се в България все още нямаме възможност да ползваме 4G мрежи, факт който не намалява достойнствата на телефона. След направени тестове се доказва че по-бавния процесор, не намалява производителността на телефона като цяло.

HTC One XL има страхотна 8.0 мегапикселова камера с резолюция от 3264×2448 пиксела, притежава LED светкавица и позволява да записвате на 1080p видео при 30 кадъра, като е телефона има функция стабилизатор на образа.

При HTC One XL липсва възможността за разширение на наличната вградената памет. Слот за мемори карта липсва и това определено е слабост на телефона, разбира се наличните 32 BG поне по моето скромно мнение са напълно достатъчни да задоволят и най-претенциозните меломани. Разбира се от HTC са предвидили възможност за облачно пространство, ако все пак наличното в телефона не вие достатъчно .

С пълна убеденост можем да твърдим че след Samsung Galaxy S III, HTC One XL е най-добрият Android базиране телефон към момента на пазара. Съчетавайки моща на HTC One Х плюс свръх скоростите на LTE –това определвно е телефон от ново поколения и който ще бъде избор на ценители.

Няма подобни статии.

Автор: zbsl

Този потребител е публикувал 4 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар