Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

HTC Windows Phone 8X

5 декември 2012 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

HTC Windows Phone 8X преглед

HTC са виждали по-добри дни в пазара на смартфони – ние знаем че това не звучи прекалено хубаво, но някак си има малко общо с качеството на устройствата. Компанията имаше солидни предложения с One X и S, но изглежда, че Samsung са по-добри в правенето на пари с Android. От друга страна, HTC са заедно с Microsoft от много дълго време, така че Redmond отново може да даде едно рамо.
Но конкуренцията ще имат думата, разбира се и с Windows Phone конкуренция не е това, което беше в дните на PocketPC. Nokia и HTC имат доста забавни отношениян напоследък. Microsoft не прави нещата по-лесни, наричайки Windows Phone 8X “signature device”, каквото и да означава това.
Може би изглежда все едно Microsoft е женен за Nokia и има афера с HTC. И в края на деня, възможноста с HTC Windows Phone 8X да се противопоставят на Lumia 920 в момента е най-голямата надежда на HTC да възвърнат позицийте си в света на смартфоните.
На пръв поглед, HTC Windows Phone 8X няма да успее да постигне целта си. По-компактен и по-достъпен пакет, без да излага на риск цялостното преживяване е това, което ние се надявахме, но в крайна сметка имаме телефон с размери подобни на Ativ S и Lumia 920, но с много по-малък екран.
Някои ще кажат, че гласова навигация на Nokia Lumia 920 и PureMotion HD + екран са достатъчни, за да се оправдае разликата в етикетите с цените, Lumia значително превъзхожда схарактеристиките на фотоапарата при слабо осветление. И ако теглото на Lumia 920 е основен фактор (Финладеца тежи повече от Galaxy Note II), ние сме готови да се предадем.

И дори ако Lumia 920 е извън бюджета си, HTC Windows Phone 8X все още ще им е трудно да се конкурират. Ativ S на Samsung предлага 25% по-широк екран, слот за Micro-cd, сменяема батерия (и по-голяма) както и по-добра камера само за няколко долара от горе. Да не говорим за факта, че Windows Phone просто изглежда по-добре на AMOLED.

В действителност, HTC Windows Phone 8X вероятно ще потърси по-слаб конкурент и ще се конкурира с Lumia 820. Среден клас устройство на Nokia AMOLED технология, по-компактно тяло, Micro-cd слот, LTE свързаност и лесна настройка чрез сменяеми капаци. Lumia 820 е малко по-евтина, отколкото Windows Phone 8X , но по-ниската резолюция на екрана може да се окаже решаваща тук.

Предполагаме, че е добре, че HTC Windows Phone 8S е разположен далеч от своя по-голям брат. Най-достъпният от новото поколение WP8 устройства изглежда има добри шансове, да оцелее на текущия пазар.

Ако все още не сте съвсем сигурни за дали искате телефон с Windows Phone или предпочитате да изчакате , някои от любимите ви приложения да бъдат направени на тази платформа, Android винаги е опция. Samsung Galaxy S III , HTC One X и LG Optimus G са добри алтернативи, с близка цена като HTC Windows Phone 8X, като същевременно предлагат значително превъзходство като хардуер.
Изглежда, че телефонът на HTC Windows Phone 8X се оказва заклещен между чука и наковалнята. Microsoft конкуренцията и Android флагманите оказват натиск с който трудно ще се справи. Не е твърде късно за HTC да поеме по един от маршрутите за евакуация и да излезе невредим.
Най-лесното решение е намаляването на цената – той всъщност няма да помогне на най-долния ред, но ще позволи на марката, да запази лицето си и да продължи да бъде купувана, което ще осигури време да се прегрупират и да атакуват върха отново.
По-трудната задача ще бъде да се опита и да търгуват, като запазят текущата цена. В края на краищата, смартфона все още е с високо качество на конструкцията, лек и широк спектър от наличните цветове, така че добър маркетинг вероятно може да направи чудеса за него. Куп страхотни нови приложения на HTC, доставени чрез актуализация, може да бъдат полезни за целта.
Първоначалните данни от САЩ не са положителни, но Nokia трябва да бъде изключителна за да се утвърдят там, така че може би има още надежда.
Ако сте нетърпеливи да опитате нещо ново, Windows Phone 8 е страхотен избор, особено ако Android или IOS са на път да се превърнат в навик, който искате да прекъснете. HTC Windows Phone 8X има доста какво да покаже. Много купувачи ще оценят – това, че е тънък и колоритен, работи гладко и е перфектно съчетание на стил и индивидуалност. Това е смартфон, който ще искате да покажете. Това е смартфон, който ще искате да използвате, но и такъв с които ще трябва да се съгласите на някакъв компромис.
Ние няма да отидем толкова далеч като кажем, че планът на HTC да го позиционира като компактна алтернатива на премиум телефоните има обратен ефект, но Windows Phone 8X не е съвсем телефона който ще ви предостави най доброто Windows изживяване.

Подобни статии:

  1. Nokia Lumia 900 Nokia Lumia 900 Миналата година Nokia не обяви нито един нов телефон на MWC, но тази година те се появиха...
  2. Nokia Lumia 820 и 920 Цялостният дизайн напомня за Nokia Lumia 800, макар че поликарбонатa е по-лъскав. Хоризонтална камера, поставена в близост до центъра на...
  3. HTC Radar HTC Omega (Radar) – новото великолепие под Windows Phone 7.5 Mango Само най-доброто Новият дизайн включва само най-добрите разработки: бял,...
  4. Ревю на Nokia Lumi 800 Nokia Lumia 800 – Обща характеристика Функционалност, производителност и безкраен избор от възможности – ето това е Nokia Lumia 800!...

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар