Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

iPhone 4S vs iPhone 5

7 октомври 2011 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

Тези дни, на 4 октомври 2011, е обявен новият смартфон от Apple – обновен (колкото парадоксално и да звучи то) iPhone 4 – Apple iPhone 4S.
Разбира се, всички ние очаквахме iPhone 5, но засега ще се опитаме да се насладим на iPhone 4s. Не бива да гледам на това песимистично – може би не всичко е толкова лошо.

Репортерите веднага след презентацията на новият телефон започнаха да го наричат “разочарование на годината”. Акциите на Apple започнаха да слизат надолу още преди да е свършила презентацията. Към края на презентацията акциите паднаха с 3.5% – а това са милиони долари. Но, все пак, след известно време акциите на компанията върнаха се на предните позиции.
Този срив означава само, че акционерите очакваха от Apple повече – а именно iPhone 5.

Основен въпрос, който си задават фенове на ябълката: Защо Apple анонсира обновения iPhone 4 вместо iPhone 5, който така го очакваше целия свят?
Отговора е, че никой не ни е обещал, че новият телефон ще е под серията 5. Apple нито веднъж не са и споменавали за този телефон.

И така! Apple произведоха обновен телефон – iPhone 4S. И той не е толкова елементарен. Той само външно прилича на iPhone 4, но хардуера му коренно се различава.
Новият айфон е с 8 мегапикселовата камера, двуядрен процесор чип A5, работи върху новата операционна система на Apple iOS 5. iOS 5 освен оптимизация на процесите, предлага и нови разработки като:
Siri – за разпознаване на гласови команди, iCloud, вграден Twitter агент и много други разработки на Apple, по-добра батерия, работа в две мрежи GSM и CDMA.

Apple можеха да нарекат новият телефон iPhone 5, но не го направеха, защото те на практика могат да произведат наистина стойностен и по-добър модел и да я нарекат iPhone 5 след известно време, но, със сигурност, не по-рано от след 6 месеца.

Подобни статии:

  1. iPhone сервиз iPhone сервиз Счупихте стъкло или част от дисплея не реагира на натиск? Сменете стъклото! Интересно е, че гледката от счупено...
  2. Nokia сервиз Ние предлагаме поддръжка на абсолютно всички модели на мобилни апарати Nokia. Ако вашият телефон е кодиран (заключен към някой мобилен...
Няма коментари » Ключови думи: , ,

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар