Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Изложение “Алея на здравето”

27 октомври 2010 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Здраве & Фитнес

Откриха в НДК традиционното годишно изложение “Алея на здравето” в което можете да разгледате щандовете на над 80 фирми които предлагат здравни услуги, консултации или продукти които помагат за вашето здраве и красота.

Изложението стартира от днес (27.10.2010) до 01.11.2010 година благодарение на организаторите “Мирта Медикус” ЕООД със съдействието на Министерството на здравеопазването, Национален център по опазване на общественото здраве, както и много други организации свързани с търговията на лекарства в България, в рамките на което всеки гост може да разгледа многобройните услуги и продукти предлагани от специализирани фирми, както и безплатни консултации по най-различни здравословни проблеми.

Очаква се тази година напривът от хора в “Алея на здравето” да е много по-голям имайки предвид, че голяма част от Българите вече се интересуват от своето здраве и красота и все по-често започват да ползват продукти на биологична основа, като най-често ползваните продукти са тези с екстракт от Алое Вера, най-често продукти на Forever living и сходните фирми за предлагане на продукти с екстракт от алое вера, както и продукти които предлагат продукти които предлагат в състава си естествени анти-оксиданти, които помагат за прочистването на организма от някой от най-вредните оксиданти.

“Алея на здравето” ще предложи на своите посетители много положителни емоции, консултации и най-важното – възможност да научите малко повече за всички нови здравословни продукти на пазара.

Няма подобни статии.

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар