Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Jelly Bean

19 октомври 2012 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

По-долу е плъзгача на яркостта с Auto отметката. Тя ви позволява да регулирате яркостта, дори в автоматичен режим – все още се регулира силата на подсветката в съответствие с условията на околното осветяване, но можете да го настроите според предпочитанията ви.

Нотификациите са една от най-големите промени в Jelly Bean. Известия сега са разположени на повече от един ред и показват повече информация, имате по-добър контрол върху тях (напр. бутон за отговор). Можете да разширите / свивате нотификациите с почукване с пръст нагоре или надолу (не всички уведомления могат да се разширят, само тези, които го поддържат).

В най-долната част на екрана можете да получите линия, която се превръща в “Няма услуга”, ако няма мобилна мрежа и “Няма връзка”, когато няма дори Wi-Fi интернет.

Въпреки, че в дъното имя пет икони и Note II има по-голям екран от Galaxy S III в сравнение с Nokia Lumia 610, на началния екран се изписват само четири на един ред. Въпреки това, приложението чекмедже е мрежа 5 х 5, така че можете да получите повече комбинации на страница.

Следната конвенция от Android, приложението чекмедже има раздел, който ви позволява лесно да вадите икони за началния екран. Има пряк път за сваляне от дясната страна, която ви води към екрана само с изтеглените приложения.

Чекмедже има три режими на преглед – персонализирана мрежата (където можете свободно да пренаредите иконите), азбучна мрежа (ако мислите, че може да намерите приложенията по-бързо, ако те са по азбучен ред) и азбучен списък (улеснява отварянето на приложенията, но заема повече пространство).

Чекмеджето има опция за увеличен преглед, който ви позволява да пренаредите страници, но не можете да създадавате шаблони. Натискането на клавиша за менюто разкрива още няколко възможности, включително скриване на приложения или възможност за деинсталирате програма.

След като включите няколко приложения, можете да използвате превключвателя за задачи, за да превключвате назад и напред между тях. Това е вертикален списък със снимка и име за всяко приложение. Ако плъзнете някое приложение настрани го премахвате от списъка.

Има няколко от специалните трикове на Samsung тук – бутон в долната част на списъка, за да изведете диспечера на задачите, бутон, с който затваряте всички приложения наведнъж и бърз достъп до Google Now.

Нека се върнем на началния екран и джаджите. Jelly Bean идва с много от тях и Samsung е добавил още. С Android 4.1 джаджите ще се преместят, ако се опиташ да сложиш нещо върху тях, което прави реорганизация на началния екран, много по-лесна. Някои джаджи са с променливи размери.

Подобни статии:

  1. Samsung Galaxy Ace Samsung S5830 Galaxy Ace е предназначен за комуникативни, делови личности, които винаги залагат на последните иновации в областта на високите...
  2. Ревю на Nokia Lumi 800 Nokia Lumia 800 – Обща характеристика Функционалност, производителност и безкраен избор от възможности – ето това е Nokia Lumia 800!...
  3. Samsung Galaxy Note в България “GALAXY Note се носи на крилете на нашите знания и иновации. Ние изучаваме основните елементи на мобилната култура, развлечения и...

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар