Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

JONNESWAY инструменти

31 октомври 2013 | Автор: Безплатен блог | Публикувана в Друго

JONNESWAY инструменти – прилично качество на ниска цена

JONNESWAY е производител на ръчни инструменти, авто инструменти, професионални инструменти, инструменти за любители, специализирани инструменти, инструменти за домашни майстори и много други подобни изделия.

За 30 годишния си опит фирмата е успяла да се издигне от малко цехче в гигант, продаващ продуктите си в над 102 страни по целия свят. Продуктите на JONNESWAY са качествени и спазват изискванията на световните организации, които следят качеството. Всъщност високия клас инструменти TOPTUL и JONNESWAY не само спазват минималните изисквания, а и ги задминават с много, защото имат класически дизайн с иновативни подобрения, които правят инструментите на фирмата едновременно по-здрави, по-леки, по-удобни и дори на по-ниски цени, отколкото преди години.

Компанията е успяла да организира силна мрежа от доставчици и партньори в целия свят. Благодарение на добрия си мениджмънт компанията ще успее да достигне до повече хора, които сами ще разберат от първо лице какви са качествата на продуктите на JONNESWAY.
Инструментите на фирмата се продават в САЩ, Европа, Русия, Азия, Южна Африка, Средния Изток, Нова Зеландия. Може би единствените континенти, където фирмата не е силна, са Антарктида и Австралия, но това е поради географски причини (твърде голямото разстояние и слабия интерес).
JONNESWAY е финансово много силна компания.

Компанията е толкова мощна, че е основен спонсор на състезанието NASCAR в Щатите и LUKOIL в Русия. Също така компанията участва като спонсор и в състезанието “TOYOTA Racing” в Нова Зелания и спонсорира множество състезания по целия свят, защото е доказана световна марка.
През 2009 година фирмата печели награда за най-харесвана марка в Тайван. Наградата е изключително престижна, защото конкуренцията между производителите в тази държава е наистина сериозна и трудно се печелят подобни награди. И днес компанията продължава да е една от най-силните в бранша, постоянно борейки се за все по-нови позиции и по-силно пазарно присъствие. В България можете да купите ръчните инструменти на тази фирма от сайта instrumenti.org.

В интернет пространство има много места, където можете да прочетете интересни неща както за инструментите на TOPTUL, така и за ръчните и автоматизирани инструменти на много други производители, като например JONNESWAY. Всяка една от тези компании има своите предимства и недостатъци – изберете продуктите на тази марка, която изпълнява изискванията ви за цена/качество. Успех с избирането на качествен инструмент!

Подобни статии:

  1. Професионални и ръчни инструменти Техники за безопасност при ползване на професионални или инструменти нисък клас, автоматизирани и ръчни инструменти Има няколко основни принципа за...
  2. Коя е компанията която предлага най-добрите печки на пазара ? тук ще ти кажем Компанията „Дипломат Корпорейшън“ ООД осигурява на своите потребители качествени печки за готвене, печки за отопление, охладителни системи, бойлери, климатични системи,...

Автор: Безплатен блог

Аз съм блогър. Моят личен блог е на адрес http://eu-bloger.eu . Също така съм автор в образователния сайт http://razberi.info

Този потребител е публикувал 4 статии.

Вашият коментар