Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1850 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Justin Bieber не обича шоколадова торта.

13 март 2012 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Друго

Да, аз обичам шоколад или просто всичко напревено от или просто съдържащо малко шоколад. Торти, бонбони, вафли, бисквити, пуканки с шоколад… за още колко неща можете да се сетите? Предполагам, че бихте могли да запълните почти страница изброявайки темподобни. Той е навсякъде около нас, както и Justin Bieber, буквално! В двадесет и първи век е много трудно за един обикновен човечец да не си похапва шоколад или пък да не обърне внимание, че този младеж , още нямайки 18 години дори, е навсякъде… във Feisbuk, в телевизора (както казва баба ми), по радиото – навсякъте.

Тук има едно НО обаче… Знаете ли, че Justin Bieber не обича шоколадова торта? Какво мислите? -„Уау, ама как е възможно???” – О да, аз също реагирах така. Е, явно има и такива (странни) хора на тази, иначе сладка, планета.

Да не споменаваме това, че в социалните мрежи като Feisbuk има много, много ама наистина ужасно много страници като например „АЗ ОБИЧАМ ШОКОЛАД” или пък  „ШОКОЛАДОВА ТОРТА” , а той не обича? Как така?

От друга страна, сега се засмилям, че е възможно Feisbuk да има и анти такива страници като например: „Аз не обичам шоколад” или пък „Аз не обичам шоколадова торта”, но аз лично никога не съм проверявала това, защото съм голяма фенка на шоколадовата торта като цяло, както предполагам по голямата част от хората населяшащи тази земя.

Друг факт, който наскоро научих за Justin беше, че той не можел да разбере защо всички момичета, когато им се доходи до тоалетна,  отиват заедно. Е, нека споделя, че това не е само негов „проблем”, защото много хора, имам предвид мъже, не могат да разберат това. Добре де, не им ли е скучно, когато отиват сами и няма дори с кого да си побъбрят.  А знаете ли колко са модерни тоалетните на запад? В някои от мъжките тоалетни там има инсталирани специални игри, докато човекът е там и си върши работата. Та когато на някой мъж му се наложи да отиде до тоалетна, поне ще му е забавно. А може би това е причината да ходят сами, а не по групички? За да си играят. В днешно време игрите, като така известната Farmville например, са факт не само във Feisbuk,  но и в реалния живот.

Източник: Napred.bg

 

Няма подобни статии.

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар