Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

“KARE”

26 август 2013 | Автор: diplomatplaza | Публикувана в Почивки

„KARE”
Отново ви събужда алармата – ставате и всичко се повтаря от вчера, от миналата седмица, месец, дори вече година!?
Чувствате се като пропаднали в бездна – Бездната на сивото и скучно ежедневие!
Всеки ден едно и също – срещи с едни и същи хора, работа, работа…. Вече не влагате смисъл в действията си – всичко вършите със затворени очи. Всичко е станало повече от навик! Иска ви се да усетите цветовете и да се слеете с тях! И тук се появява въпросът „КЪДЕ?”. Къде е това място, където мога да намеря разнообразие и да изпълня живота си с цветове, радост, а защо не и лукс?! Да се почувствате ЖИВ и ВАЖЕН!
Как ви звучи „Кare”?– нетрадиционно, нестандартно, непредвидимо и най – вече цветно!
„Kare” е точно това , което търсите – една от шестте супер-луксозни тематични стаи на х-л „Дипломат Плаза”. Нашето специално място, за специални хора, където се преплитат лукс, пъстрота от добре съчетани цветове. Отваряйки още вратата вие се чувствате провокиран, очарован и стимулиран за живот и удоволствия. „Kare” е чиста наслада от живота, креативна индивидуалност, отказ от стандартното и общоприетия стереотип.
Но това не е всичко! Това е началото на душевния оргазъм, който ще почувствате при нас, следван от приятни моменти и пълен релакс в най – добрия Уелнес хотел на България! СПАсението е при нас! Избягайте от сивия цикъл на живота! Почувствайте се жив на 101 %!

Няма подобни статии.

Автор: diplomatplaza

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар