Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Когато стане въпрос за хороскопи

26 септември 2010 | Автор: ivo94 | Публикувана в Хоби

Когато стане въпрос за хороскопи всеки се сеща за някой любим сайт, който посещава често. Честите посещения са най-вече заради дневния хороскоп на всеки човек според зодията му.

Всеки знае, че неговият хороскоп е индивидуален независмо от зодиакалния знак. Хороскопът зависи най-вече от деня на раждането, месеца, годината и точният час. Но хороскопът ви много зависи и от това с какви хора контактувате всеки ден. Каква зодия са те ? Дали вашите зодии си подхождат може да разберете най-вече от разбирателството което постигате по между си.

Най-добрият начин да разберете повече за хороскопа си е да се обърнете към някой, който се занимава професионално с астрология. Той ще ви изготви индивидуален хороскоп, който ще бъде само за вас и ще касае само вашият живот. Обикновенно тази услуга се заплаща, но някои мои познати твърдят, че си заслужава.

Все пак ако се интересувате от подобна тематика може да посетите нашия сайт Horoskopite.com и да разгледате категориите в него. Магия, астрология, дневен хороскоп, гадаене са само една малка част от него.

В сайта сме добавили и порталче в което сме обхванали обширни тематики от ежедневието ни. Маркови дрехи, дървени къщи и много с различна тематика категории ще разнообразят денят ви. Слабите се стремят към порядък а силните владеят хаоса.

Няма подобни статии.

Автор: ivo94

Този потребител е публикувал 4 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Коментари (2)

  1. Мария Найденова

    В България има само един човек, който изготвя истински, достоверни лични хороскопи и това е Апостол Апостолов. Останалите, които се представят за “астролози”, само залъгват хората с общи приказки и добре заучени фрази.

  2. То ако не е той астрологията като цяло ще изчезне от България ;)

Вашият коментар