Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1850 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Коластра – естествен антибиотик срещу болести.

1 март 2011 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Здраве & Фитнес

Напоследък все по-често се пише и предлага един страхотен продукт, като защита от болести и засилване на имунната система на новородените бебета, така наречената коластра.

Най-разпространена обаче си остава кравешката коластра, този секрет който се отделя преди първото мляко на кравата в най-общи линии е наследник на голяма група антитела които се грижат новороденото да се снабди с необходимите защити от най-различни болести от които се е защитила майката.

Много често хората се питат, защо повечето производители на хранителни добавки, наблягат именно на коластрата от крава. Отговора е доста прост и лесен за обяснение – просто защото коластрата от крава е най-близка до човешката коластра и е най-богата на витамини, антиоксиданти и има най-голям брой антитела срещу най-срещаните болести при хората, ето защо и много от лекарите препоръчват на младите майки да пият коластра, за да могат да си изградят допълнително имунитет срещу болестите, които после да предадат по нормален път и на новороденото си дете.

Много от майките, след раждането на детето продължават с захранването на детето с коластра, понеже е напълно безвредна за децата и спомага за засилването на имунната система.

Освен за имунитет, коластрата помага за бързото оздравяване на рани ( прилага се директно върху рани ), както се ползва и в различни рецепти за маски за лице и коса.

Подобни статии:

  1. Вече двадесет години сме на антибиотик Когато човек е болен първо започва да игнорира болежките си. След това се стряска, когато вече е нетърпимо отива на...
  2. Съдържанието срещу дизайна В началото, още когато интернета е правил своите първи малки стъпки е било очевидно, че съдържанието е най-важното нещо, което...

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар