Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Неповторима празнична украса за маса

4 август 2010 | Автор: vagon | Публикувана в Ревюта

В случай на празненство, знаем че трапезата трябва да е добре подредена и приятно пълна.

Бухал

Ukrasa.net предлага уникална украса за маса от оригами за повод (празнуване на рожден ден, имен ден, сватби, тържества, юбилей, фирмени събирания, празници, тим билдинг и други) или без повод(просто да зарадвате любимите хора).

Всички украси са ръчно направени от салфетки и са аранжирани в цветове придаващи празнично настроение.

Ако и вие желаете да бъдете уникални ,екипа на украса.нет може да изработи неповторима украса за маса за вашият специален повод.

Ако предлаганата украса за маса представлява интерес за вас,  може да направите запитване от сайта на ukrasa.net, като използвате формата за контакт или може да се свържете на показаните телефони номера.

Ако харесвате примерите за украси на маса, може да ни следите всеки път когато публикуваме нови модели оригами за украса на маса, като се присъедините към нашата фен страницата на ukrasa.net  във фейсбук , да ни четете чрез RSS или да ни следите в twitter, като  потребителския профил под който се подвизаваме е @origamite

Също така може да разгледате и нашата галерия със снимки във flirk.com или сами да се пробвате да си направите оригами в сайта ни за оригами с адрес: origamite.com.

Ние помагаме вашата празнична трапеза да стане неповторима!

Няма подобни статии.

Автор: vagon

Този потребител е публикувал 8 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар