Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Nixon използва “силата” да завладее галактиката на часовника

2 март 2016 | Автор: ganbox | Публикувана в Ревюта, Хоби

Колекцията от замислено проектирани часовници и аксесоари, специално създадена от Nixon(https://timezone24.bg/nixon-195) и посветена на Star Wars, която почита новаторските и напредничави идеи, с които е популярен известната филмова поредица.
Nixon се гордее с това, че “прави малките неща все по-добре”. Водени за създаване на уникални потребителски продукти, базираната в Южна Калифорния компания, вече се е осмелила да произвежда “най-добрите часовници и аксесоари в галактиката”. Доста голямо предизвикателството, наистина!

Резултатът е много по-очакваната колекция Star Wars на Nixon, която се състои от различни линии на ръчни часовници и аксесоари, които отдават почит на култовата серия на филма. Марката е създала моделите вдъхновена от героите във филма и от “г-н Тъмната страна “, самият Дарт Вейдър, както подсказват имена на моделите.
STORMTROOPER
Stormtroopers са добре обучените войници на Галактическата империя. Те изпълняват волята на Императора и поддържат реда в галактиката, чрез тяхното военно подчинение и непоколебима ангажираност към него.
Stormtroopers са известни със своите униформи от две части, съставени от бяла броня върху черен материал, който обвива тялото. Този стилен мотив е заложен в серията Nixon 51-30, която е с универсално добър външен вид и висока издръжливост.

IMPERIAL PILOT

Пилоти с черни костюми, които са елитен клас бойни единици от флотата на Империята. Тъй като всъщност само малка част от тях завършват обучението на Академията, са прочути със своя комплекс за превъзходство.
Въпреки това, те са известни с големи саможертви и са обучени да завършат своята мисия на всяка цена, понякога дори пренебрегвайки собственото си оцеляване. Именно моделът Nixon UNIT 40 е специално използван за база на часовника от колекцията Star Wars.

DARTH VADER
И последен, но не и по важност е Дарт Вейдър. Властелинът на тъмните сили, който отговаря за изпълнението на злите намерения на Императора. Той е проклятието за съществуването на всеки джедай. Всявайки навсякъде ужас, Дарт Вейдър командва масивната флота на Империята, включвайки Stormtroopers и Имерския флот, чрез сила и ужас.
Веднъж един млад джедай на име Анакин Скайуокър, избира пътя към тъмната страна, като става подлия Дарт Вейдър. Тогава той открива, че един от най-големите герои на бунта е на сина му Люк Скайуокър, с които имат много срещи.
Часовникът Nixon Darth Vader приема формата на модела 51-30 Automatic. Отличава се с въртящ панел вдъхновен от шлема на Дарт Вейдър и маркер Death Star на позицията на 12 часа. Тези часовници са индивидуално номерирани, за да се обозначи специфичната им природа.

С тези три модела, тъмната страна е добре представена. Сега ние просто трябва да се изчакаме за главните герои и тяхното интерпретиране в часовниците Nixon, да спасят деня!

Подобни статии:

  1. Okuma изгражда силата Okuma е изградила репутация на марка, която произвежда надеждни продукти с висок стандарт по отношение на изпълнение и качество. Днес...
  2. Силиконови часовници Искаме да представим на вашето внимание новата лятна мода – силиконови часовници. В разнообразни форми и цветове, силиконовите часовници заляха...
  3. Едно златисто изкушение от SARO-Gem, специално за всички ценители на часовници Часовниците на SARO-Gem наистина хващат окото. Всъщност ми направи впечатление техния дизайн, доста прост, но и много интересен. Това е...
  4. Силата на онлайн маркетинга Оптимизацията за търсещи машини е средство за популяризиране на бизнеса и през последните години набира все по-голяма сила.Това е може...
  5. Видове часовници и как да изберем? Има много хора, за които часовника е безполезно и ограничаващо устройство и въобще не се интересуват от различни видове и...
  6. Как да си изберем часовник като подарък? Вие знаете, че в днешно време часовникът е един от най-популярните аксесоари, които много хора използват по различни причини, като...

Автор: ganbox

Главен SEO консултант във фирмата за SEO услуги Ganbox - лесно откриване на вашия бизнес сайт в Google.

Този потребител е публикувал 108 статии.

Вашият коментар