Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Nokia 700 от Щепсел.бг

21 ноември 2011 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

Nokia 700 е може би най-компактният произведен смартфон
Невероятната лекота на ултратънкия смартфон просто ще ви изуми. Nokia 700 не само ляга удобно в дланта на ръката Ви, но и се побира лесно в джоба и в чантата Ви. Неговият вид е просто безупречен: от едната страна – полиран метал, от другата – огледално гладко стъкло. В допълнение дисплеят ClearBlack AMOLED осигурява отлична видимост дори на открито – всичко, което се изисква от един десктоп.

А начинът на работа? Просто удивителен. Свежият дизайн и с до шест активни точки за бърз достъп до всички важни функции, включително възможност за общуване с приятели, да изпращате и преглеждате съобщения във Facebook, да слушате музика и много други. А как ще изглежда всичко – решавате вие. Смяната на тапета на десктопа и разпределението на иконите на любимите ви приложения е лесно, бързо и удобно. За бърз достъп до електронната Ви поща или радиото можете да добавите редица приложения, които се управляват директно от работния плот.

Докоснете, разрешете достъпа и се потопете
Функцията NFC позволява лесна обмяна на съдържание и информация и включване към устройства без всякакви кабели. Достатъчно е да докоснете вашия Nokia 700 до друг телефон с поддръжка на NFC, за да изпратите на приятел перфектна снимка или висококачествено видео. С NFC функцията, можете да свържете няколко телефона за игра в група на Angry Birds Magic например. Или за секунда да се свържете с всички аксесоари, които поддържат NFC, като Nokia Play 360°. С едно докосване имате достъп до всичко.

Винаги актуално
Поддържайте връзка – няма нищо по-лесно от това: всичко, което ви е необходимо е винаги под ръка и готово за употреба. Новото приложение ви позволява да преглеждате съобщенията от електронната си поща директно на вашия декстоп. Докоснете съобщението за да го прочетете или за да отговорите. Приложението за социални мрежи Ви позволява да преглеждате актуалните новини без да отваряте допълнителни приложения или страници.

Най-добрите приложения
Много популярни приложения са вече достъпни и в Nokia 700 – например приложенията за Facebook е Twitter, бизнес приложения, карти и още много други. Това обаче е само началото. Магазинът предлага широка гама от продукти – от приложения за пътуващите до програми за обмен на съобщения и игри. Ежедневно Магазинът се обновява с нови и нови приложения. С тези приложения животът става по-хубав, малко по-лесен и наистина по-забавен.

Търсене на нови места и географска информация
Благодарение на Nokia Maps винаги ще знаете какво се случва около вас. С Nokia Maps ще намерите най-добрите в града кафенета, магазини, театри и други забавления и полезни места. Милиони обекти по целия свят са на едно докосване разстояние. Бързо можете да се ориентирате в избора си преглеждайки препоръки от експертите на TripAdvisor и Lonely Planet, както и оценки и коментари. Освен това, смартфонът Nokia 700 е оборудван с навигация за пешеходци и автомобили с гласов водач. Услугата е достъпна за целия живот на устройството.

Малък по размер, но от голямо значение за околната среда
Малките неща понякога имат голямо влияние. Nokia 700 е най-екологичният модел на смартфоните Nokia от всички гледни точки: той е направен от висококачествени, екологично чисти материали и е изключително ефективен в разхода на енергия. Взаимодействието на различните компоненти на смартфона, позволяват да се намали потреблението на енергията – например енергоспестяващия OLED дисплей.

Подобни статии:

  1. Nokia сервиз Ние предлагаме поддръжка на абсолютно всички модели на мобилни апарати Nokia. Ако вашият телефон е кодиран (заключен към някой мобилен...
Няма коментари » Ключови думи: ,

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар