Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1850 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Nokia E72

12 януари 2012 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

Работният плот на Nokia E72 е в два варианта: служебен и личен. Потребителят може на единия да изведе иконите на програмите, които са предназначени за работа, а на втория иконите за развлечения. Това позволява телефонът да се използва по-удобно.
Менюто на апарата може да бъде във вид на списък или мозайка. Кое от тях ще избере, решава само потребителят. Освен това, може да се добавя собствена тема за оформление.

Плеър
Плеърът на телефон Nokia E72 не се отличава с някакви особени функции, но не може да не кажем нищо за качеството му. Той позволява самостоятелно да се настройват плейлисти, да се разделя музиката на жанрове и категории. При включен плеър на дисплея се вижда обложката на албума и името на музикалната композиция.
В този мобилен телефон производителят, също така, е вградил и видеоплеър. Той може да възпроизвежда видеоклипове във формат 3GP или MP4. Може да се разглеждат файлове и във формат Avi.
Мобилният телефон е снабден и с радио, антена за което служат слушалките. То бързо открива радиостанции, а потребителят има възможност да си ги съхранява.
Звукът на апарата е на много високо ниво. Говорителят/микрофонът не хърка и не изкривява звука, освен това, при включени слушалки звукът ще бъде чист, а при прослушването на мелодии, няма да пречат външни звуци.

Фотокамера
Nokia E72 може да се похвали със своята камера. тя е снабдена с 5MP матрица, със система за автоматично фокусиране. Максималното разширение на снимките е 2592х1944 пиксела. Освен това, потребителят може да избере идеалното разширение за своите снимки от възможните. Във фотокамерата производителят е вградил режим за макроси, петкратен цифров зум, възможност за автоматично слагане на маркери върху снимките (геометика).
С тази фотокамера може също да се записват много добри видеоклипове. Форматът на клиповете е MP4, при максимално разширение 640х480 пиксела, скоростта на записа е 15 кадъра в секунда.

Интернет и навигация
Nokia E72 е снабден със стандартен, като за мобилни телефони от този бранд, браузър. Той позволява да се избере мащаб на разглежданата в момента страница, способен е бързо зареди нужния адрес и отразява страницата без изкривяване. Има, също така, набор за работа със страници flash и закодирано съдържание. Ако е необходимо потребителят може да изтегли и инсталира някакъв друг браузър. Освен това, апаратът предоставя възможност за общуване в социални мрежи.
Технологията GPS дава възможност да се определи местоположението и да се обозначи правилният път. За навигация има програма Ovi Map 3.01, с която може също така да се разглежда ландшафта в 3D. Може, също така, да се изберат различни начини за прокарване на маршрути: за пешеходна разходка, с автомобил и т.н. Има и вграден електронен компас и възможност да се зареждат други приложения.

Подобни статии:

  1. Nokia сервиз Ние предлагаме поддръжка на абсолютно всички модели на мобилни апарати Nokia. Ако вашият телефон е кодиран (заключен към някой мобилен...
  2. Nokia 700 от Щепсел.бг Nokia 700 е може би най-компактният произведен смартфон Невероятната лекота на ултратънкия смартфон просто ще ви изуми. Nokia 700 не...
  3. Ревю на Nokia Lumi 800 Nokia Lumia 800 – Обща характеристика Функционалност, производителност и безкраен избор от възможности – ето това е Nokia Lumia 800!...
  4. Nokia C5 5MP Nokia C5-00 5MP – Обща характеристика Конструкция Здрав заден панел от неръждаема стомана – детайл, освежаващ класическия дизайн. Голяма и...

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар