Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Нова опция в inArticle.info

10 юли 2010 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Блог

От няколко дена експериментирам с някой новости около Директорията за статии за да направя сайта по полезен и удобен. Честно казано има доста промени, но повечето са основно във вътрешността на самият сайт и не са видими, затова и няма да ги споменавам.

Всъщност основната причина, да напиша това съобщение е да ви уведомя за интеграцията на бутона “Харесва ми”, който всъщност изпраща връзка към въпросната статия която сте харесали в вашият профил в Facebook.

Въпросният бутон се намира под всяка статия и вече функционира напълно, без видим проблем, така, че можете спокойно да го ползвате, за да споделите статията която сте харесали с вашите приятели от Facebook.

Ето и как изглежда, за да ви ориентирам какво точно да търсите:

Между другото, можете спокойно да споделяте статиите си и в други социални мрежи и медии. Просто понеже държа да има някакъв ред, не добавих и други бутони, за да не претрупвам сайта с което да предизвикам по-бавното зареждане и видима неразбория ;)

Надявам се, въпросната функция да ви е полезна и най-вече да я използвате.

Няма подобни статии.

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Коментари (2)

  1. А коментарите дофоллов ли ще бъдат? Междувпрочем хубава идея

  2. За момента нямам такива планове. Причината е, основно за да не се разводняват основните връзки и да имат по-голяма тежест.

Вашият коментар