Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Numark NS6 контролер

8 август 2011 | Автор: pesho1 | Публикувана в Ревюта

Numark не са стигнали там където са сега без да знаят нищо за маркетинга. Знаейки че са се борили жестоко за да бъдат първи през последните 4 поста за контролери, те знаят, че трябва за задържат вниманието на потенциални купувачи за продуките на Numark, да показват прототипи на устройството в  NAMM и впоследствие да отброяват времето, което остава до пускането му на пазара. Но сега NS6 е вече на пазара, на разположение за всички.

NS6 със сигурност си заслужаваше чакането. Като самостоятелен  4-канален аналогов миксер е наистина готин, но когато го включите към лаптопа си и заредите ITCH, се превръща в нещо съвсем различно – нещо, което си заслужава още повече вниманието.

За мен NS6 взима най-доброто от много различни сфери и го събира в кутия във формата на контролер, но правейки това трябва да направи и компромиси за да помести 4 дека,  4-канален миксер ,ефекти и аудио интерфейс в  една кутия.Въпреки че няма моторизираните плата на NS7, предлага наистина добри  възможности за скреч. Може и да няма такова безумно ниво на специални ефекти и филтри  като DJM, но все пак предлага добро ниво на ефекти за работа в дискотеки .

Измежду 4 каналнити контролери на постоянно растящия пазар, NS6 може да има самочувствието на лидер. Също така трябва да се отбележи,че ITCH 2 също в продажба, което ще донесе куп нови допълнения.

Serato не издават много за ITCH 2, но ето какво казват все пак:

‘‘Получаваме много отзиви от Serato DJ откакто съобщихме за ITCH 2 и сме взели мерки. Оптимизацията, която направихме за ITCH 2.0 доведе до полагането на основи за някои нови допълнения, които ще се появят на пазара по-късно тази година.‘‘

Ако всичко това ви се струва привлекателно, чуйте това – ъпгрейда е безплатен и ще е на разположение по някое време през Q3, т.е. след Юли. Е,това е всичко, което знаем.

 

Няма подобни статии.

Автор: pesho1

Този потребител е публикувал 2 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар