Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Okuma изгражда силата

15 май 2011 | Автор: Viki | Публикувана в Спорт, Хоби

Okuma е изградила репутация на марка, която произвежда надеждни продукти с висок стандарт по отношение на изпълнение и качество.

Днес заводът за рибарски макари на Okuma се смята за един от основните играчи на пазара.Това е постигнато с помощта на обширни знания, нюх за изграждане на търговска мрежа и постоянни нововъведения.
Така поне мислят техните дистрибутори и партньори за Европа- Svendsen Sport.Но на такова мнение са също така много търговци и рибари не само от Европа, но и от целия свят.
Откакто отваря скромно врати през 1987 година, Okuma се фокусира върху производството на по-леки,по-здрави и по-издръжливи във времето риболовни продукти за всички типове рибари. Някои от многото иновации,наложени от тази изключителна марка са: EOS (Elliptical Oscillation System),Dual Force Drag, новият Blade Body дизайн и алуминиеава конструкция. Okuma е една от най-бързо развиващите се марки производители на рибарски такъми, а заедно с непрекъснатото налагане на революционни идеи и технологии я правят по-силна отвсякога.
Магнус Гунерсон(Magnus Gunnarsson),който е износ мениджъра на Okuma за Европа, казва така: „Svendsen Sport започнаха да дистрибутират макари Okuma в Скандинавия през 1990,и се справихме толкова добре, че скоро станахме дистрибутори също така за ЕС и Обединеното кралство.Днес ние сме тясно свързани с Svendsen –дори хората там ни смятат за част от своето семейство.Имаме изключително силна връзка”.
Okuma не търси вдъхновение от други производители, а вместо това вдъхновението идва от самите рибари-както от състезатели професионалисти така и от начинаещи.
Днес заводът за рибарски макари и въдици на Okuma държи уникални позиции, имайки повече от 2000 работника, те доставят на рибарите от цял свят рибарски такъми,които са превъзходни и несравними по съотношение цена-качество.
Заводът в Китай е оборудван с високотехнологични машини и изключително мотивиран и добре обучен персонал.Това,заедно с високопрецизния CNC завод за производство и тестване в Тайланд и силния немски екип от инженери R&D,прави Okuma силна компания с изключително стабилна платформа.
И това е система,която работи много добре за Svendsen.
„Идеите ни отиват директно при нашия собствен немски инженерен екип”,продължава Магнус. „Тогава те материализират тези идеи под формата на скици и планове и ги изпращат на заводите в Китай и Тайланд, където биват изработвани прототипи.След това получаваме мостри за тестване-това е наистина един много плавен и прецизен процес”.
„По света има много производители на рибарски макари, но никой не може да направи толкова добри макари като Okuma на такaва цена.Ние вярваме,че макарите Okuma са добри колкото три пъти по-скъпи макари на други производители-а това е,което нашите клиенти харесват най-много”, завършва Магнус.

Няма подобни статии.

Автор: Viki

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар