Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Представяне & Мнения за Кабината

24 септември 2010 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Образование

Представяне на Кабината

Днес реших да ви представя една сравнително нова за мен услуга – онлайн езиково обучение и да изкажа своето мнение за услугите на Кабината.

Кабината

От известно време ползвам услугите им и съм страшно доволен. Знаейки, че в днешно време е просто задължително човек да знае поне 2 езика ( родният си и поне един чужд ), смятам, че това представяне ще помогне на доста от вас да намерят пътя към лесно и удобно средство за изучаване на чужди езици онлайн, което си има куп предимства:

 • Изучаване на езика в удобно за вас време;
 • Голям брой безплатни учебни материали;
 • Максимално близкият метод на работа с този в обичайните езикови училища – с учители, които ви изпитват и ви показват грешките които допускате при говор и писане;
 • Допълнителните бонуси които предлагат доста от курсовете;
 • Възможността за изкарване на сертификат за завършен курс.

Как работи?

Процеса на изучаване на чужди езици в Кабината е много приятен и гъвкав. Както споменах в Кабината можете да учите винаги когато ви е удобно, а часовете с учителите са така направени, че почти всеки да може да присъства на тях ( в смисъл в доста удобни часове за работещите ).

За да не е толкова сухо всичко, ще ви покажа как всъщност изглежда и панела на един ученик:

Потребителски Панел в Кабината

Както сами виждате има страшно много опции които биха ви помогнали при изучаването на чужд език – тестове, видео уроци, аудио уроци, учебни материали, бележки и т.н.

Много интересно е, че всеки ученик, може да види и какъв е напредъкът му при ученето в Кабината с помощта на специален раздел в сайта, където може да следи колко учебни материали е прочел, какви са оценките и коментарите на учителите за неговото развитие.

Мнения за Кабината

Моето мнение за кабината е изцяло положително. Наистина не успях да открия добра алтернатива, която да предлага толкова лесен и гъвкав метод на онлайн езиково обучение.

Имайки предвид, че аз съм човек на който не му остава много свободно време, определено бих препоръчал на хората като мен ( а въобще на всички ), да изберат именно този метод за изучаването на чужд език.

Естествено, за да подкрепя своята теза, най-добре ще е да ви покажа какво мислят и другите по въпроса, като ви дам връзка към мнения за кабината в официалният сайт.

Между другото много бих се радвал, ако и вие решите да дадете вашите мнения за кабината под формата на коментар към това представяне.

Няма подобни статии.

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Коментари (6)

 1. [...] Презентация и Мнения за Кабината; Тази статия е публикувана в категория Информация и отговаря на следните ключови думи: мнения за кабината. ← Езиковото обучение – път към успеха! [...]

 2. user

  Добро замислено като идея! Обаче вътре в материалите имат доста грешки, вкл. и правописни! – на български и немски, което смятам е недопустимо за езиково обучение. Поддръжката не е на ниво – констатираните грешки не се оправят. Нерядко системата се “срива” и се налагат рестарти. Има доста какво да се работи по качеството на обучението…

 3. just a user

  Не е важно само идеята да е добра, по-важно е изпълнението!

 4. post-user

  Относно изпълнението – ще се наложи да им блокирам е-mail-a, защото като си приключих курса – продължават техните e-mail-и да се получават – които не ме интересуват…

 5. Obuchavasht se

  плюсове
  - удобно време за обучение (след работа)
  - достъп от всякъде и по всяко време
  - автоматизирана система за упражнения
  - учителите са добри
  минуси
  Очаквах обещаните в сайта мултимедийни материали, но материалите в испанския курс са много сухи – само текст и упражнения, липсват картинки дори. Упражненията са хубави, макар че понякога има бъгове в софтуера и регистрира верен отговор като грешен. В английския курс материалите са по-богати. Разчита се основно на самоподготовка.

Вашият коментар