Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Професионално почистване на офиса

20 август 2010 | Автор: Axeny | Публикувана в Друго

Професионалното почистване на Вашият офис вече е една нормална услуга в западна Европа (дори в някои случаи  и източно – Китай) като сериозен бизнес. В последно време, този вид бизнес и в нашата страна набира все по-голяма скорост и поради това има различни оферти от все повече бизнес компании.

Главното им предимство e, че ще изхарчите по-малко пари в сравнение със старите методи, а и услугата e много по-добра. А и не губим удобно време, също така не трябва да търсим различни преперати.

Добре е да направите пълно чистене на на офиса около 2-3 пъти годишно, дори повече ако е имал ремонт през годината.   Професионалните фирми за почистване на домове са оборудвани с различни машини и екологично чисти препарати, които обикновено са гаранция за добър резултат. Почистването на офиса е голям проблем ако нямате чистачка подръка особено ако разполагате с ламинат и паркет . Също така почти всички компании предлагат за отстпъки при редовни почиствания и по този начин можете да свалите цените над два пъти.

Няма подобни статии.

Автор: Axeny

Този потребител е публикувал 3 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар