Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Ремонт на Нокиа и други телефон

24 ноември 2010 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

Животът на съвременния човек е толкова динамичен, че за вземането на навременни решения той трябва да е в крак със събитията, без да прекъсва връзката с други хора – колеги, бизнес партньори, семейство и много други хора, с които се налага да има работа. Едно важно средство за комуникация и извор на много други полезни функции, е мобилния телефон. За съжаление, понякога се случва така, че незаменимия помощник се поврежда, оставяйки ни без комуникация, така да се каже, в информационния вакуум.

Опитите да се спестят пари, давайки мобилния си телефон за ремонт  на “народни занаятчии” водят до некачествен ремонт и многократното връщане на телефона в ръцете на “майстори”.
Единственото правилно решение в случай на повреда на телефона, независимо дали е в гаранция или гаранцията е изтекла отдавна – да се търси помощта на специализиран сервиз, където със сигурност ще съживят GSM качествено от първия път.

Причините, поради които си струва незабавно да се обърнете към нашия сервиз за ремонт на мобилни телефони:

Практиката показва, че ремонт на телефони най-често се налага поради небрежното отношение на ползващите – попадане на вода в апарата, падания, механични повреди и други причини. Също така, често има случаи, когато възникват проблеми след преинсталиране на софтуера или от инфекция на телефона с вирус.
Най-честите симптоми, с които се обръщат в центъра за извършване на ремонт на мобилни телефони, Nokia сервиз и сервиз на други модели, са изброени по-долу:

• Попадане на влага в телефона – в резултат, телефоните не винаги подлежат на възстановяване. Шансовете за реанимация могат да се увеличат, изваждайки незабавно батерията и обръщайки се възможно най-бързо в Nokia сервизен център.
• Частична или тотална нефункционалност на джойстика – причината може да бъде повредата на самия джойстик (налага се подмяна) или на процесора, който отговаря за работата на джойстика.
• Проблемно включване на телефона – случва се, при повреда на копчето за изключване (трябва да се подмени), в резултат от попадане на вода или механична повреда.
• Спонтанно изключване на телефона – сред причините за такова поведение на устройството може да бъде лоша връзка между контактите на телефона и батерия, или повреда на печатната платка в резултат на падане. Само в сервизен център за ремонт на Nokia може да се определи причината и да се коригира проблема.
. „Зависване” на телефона – е резултат от падане или софтуерни сривове.
• Липса на изображението на екрана – може да се наложи да се подмени самия дисплей (ако той е повреден) или шлейфа, ако причината се състои в увреждане на проводниците. Ремонт на Нокиа с изгаснал екран трябва да се извършва само в сервизен център.
• Телефонът не се зарежда – проблемът може да бъде в зарядното устройство, в гнездото за зареждане на телефона и други причини, които могат да намерят в Нокиа сервиз
• Липса на идентификация на мрежата – случва се, когато е повредена антената,  гнездото на антената, както и по други причини. Специалистите от сервизен център за ремонт лесно ще разберат какъв е проблемът.

За GSM Сервиза:
GSM Сервиз
София, Студентски Град, ул. Проф. Г. Брадистилов, 3, до ректората на ТУ София
Телефони: 089 7555597, 087 7518599
уеб-сайт: GSMService24.com
skype:gsm_sed
ел.поща: office@gsmservice24.com

Подобни статии:

  1. iPhone сервиз iPhone сервиз Счупихте стъкло или част от дисплея не реагира на натиск? Сменете стъклото! Интересно е, че гледката от счупено...

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар