Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Сайт, който промени стандартите в онлайн търговията. www.gloria.bg

2 ноември 2010 | Автор: wavelet | Публикувана в Бизнес
На 1 ноември 2010 отвори нов онлайн магазин за луксозно спално бельо, възглавници, завивки и всичко, от което човек се нуждае за една добра почивка и спокоен сън. Gloria.bg разполага с богата продуктова гама, която постоянно се актуализира и подобрява. Промоциите и намаленията са изключително примамливи, а от gloria.bg обещават все по-изгодни оферти. Сайтът е уникален по вида си и определено няма аналог не само на територията на страната, но и на Балканския полуостров. Екипът залага на високото качество и добрите цени, както и на подобряването на услугите и постоянното осъвършенстване.
Фирма Глория със седалище град Пловдив, България, е създадена през 1992г. година. Фирмата започва дейността си като производител на спално бельо и доставя на много хотели в страната. През 1993г. Глория започва производство на възглавници и завивки. През следващите години до 2001г. компанията се превръща в един от лидерите на българския пазар и работи с най-големите хотели в България.
През 2002г. “Глория” навлиза на пазара за домашен текстил с богата гама от продукти. През 2007г. фирмата преминава през голямо техническо обновяване. През 2008г. “Глория” прибави “Карфур” към основните си клиенти.
През април 2010г. фирмата е сертифицирана по международните стандарти ISO 9001, ISO 14001 и Oekotex. През септевмри, същата година, Глория получи лиценз от Advansa GmbH (предишно име: DuPont GmbH), който ни предостави правото да прозвеждаме юргани, възглавници и матраци, носещи етикета Dacron®.
На 1 ноември 2010г. “Глория” се сдоби с онлайн магазин на адрес www.gloria.bg.
Ние от gloria.bg знаем, че богатата продуктова гама, подобряването на качеството на продуктите и постоянното усъвършенстване на предлаганите услуги напълно съответства на клиентските изисквания. Затова ние винаги Ви даваме най-доброто и поставяме нови стандарти в онлайн търговията.
Насладете се на неповторимо усещане за топлина,удобство и комфорт!
GLORIA.BG – Live your dreams!

Подобни статии:

  1. Онлайн търговията – промяна в манталитета на хората До навлизането на онлайн търговията, избора на продукт или услуга бе пряко свързан с географското място, където живее даден човек....
  2. Участвайте в сайт за обяви и спечелете Увеличете клиентите си, използвайки сайта за безплатни малки обяви – www.obiavite.eu. Проектът е онлайн повече от три години и през...

Автор: wavelet

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар