Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Samsung Galaxy Note в България

20 ноември 2011 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

“GALAXY Note се носи на крилете на нашите знания и иновации. Ние изучаваме основните елементи на мобилната култура, развлечения и комуникация с цел да създаде най-добрата комбинация от опит в един стилен телефон “, каза президента и ръководител на отдел за комуникации на Samsung за мобилни телефони. “Огромния HD Super AMOLED екран от 5,3″ е най-големият и най-качественият, който може да бъде намерен на един телефон, комбинация от сензорен екран и писалка предоставя уникално ниво на прецизен контрол и финес.

Най-модерен дисплей

Със своите 5.3″ инча, дисплеят е най-добрият в своя клас и е най-големият дисплей някога на мобилен телефон с дебелина от само 9.65 mm прави GALAXY Note да се побира лесно в джоба.
Пълно използване на екрана

Дисплей с висока резолюция ви позволява Power Point презентации, уеб страници, приложения и информационни електронни книги могат да бъдат удобно гледани с минимално превъртане или мащабиране на страницата.Чрез намаляване на необходимостта да се премине от едно приложение към друго, супер HD AMOLED на Samsung Galaxy Note е достатъчно голям, за да позволи използването на разделен екран подходящ за често използвани приложения на Samsung.

Samsung са включили в този модел и S Planer, интелигентен професионален инструмент за планиране, които напълно се възползват от големия екран на устройството. Планиране и управление на списък със задачи включва телефона и график. Контрол и навигация помагат на потребителите да организират живота по един всеобхватен начин.

Двуядрения 1.4GHz процесор гарантират, че тази машина е невероятно бърза и потребителския интерфейс ви позволява да използвате устройството безпроблемно. Невероятно високоскоростни мрежови връзки са резултат от устройството, като супер-бърз HSPA + и LTE способност, която позволява бързо и безпроблемно сърфиране. Това означава, че потребителите могат да играят на видео клипове в реално време или да общуват с приятелите си на любимите си гейминг платформи.

Щепсел.бг има за удоволствие да презентира HTC Sensation XL и Samsung Galaxy Note на потребителите в България.

Няма подобни статии.

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар