Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Samsung Galaxy S II i9100

30 ноември 2011 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

Samsung Galaxy S II I9100 – Обща характеристика
Ярък. Тънък. Бърз

Дисплей Super AMOLED Plus
Дисплеят Super AMOLED Plus се отличава с перфектното възпроизвеждане на цветовете, отлична четливост и ниска консумация на енергия. Вие ще бъдете приятно изненадани от естествените цветове и благодарение на високия контраст, ще бъдете в състояние да правите разлика и между най-леките нюанси на черното и бялото. Свръхкраткото време за реакция осигуряващо гладкото изобразяване на графиката и дисплея с диагонал от 4,3 инча ще ви осигурят истинско удоволствие при гледането на филми и видео.

Пълнофункционален уеб браузър
Информацията – най-ценното. Смартфонът Galaxy S II Ви позволява да намерите информация бързо и лесно. А пълнофункционалният уеб браузър с подобрен потребителски интерфейс осигурява достъп до цяла вселена от информация. Браузърът е напълно оптимизиран за платформата Android 2.3 (Gingerbread). Търсенето се регулира лесно, а екранът SUPER AMOLED Plus с диагонал 4,3 инча и Adobe Flash Player ще Ви позволят да се насладите на пълните възможности на мултимедията. Сърфирайте в интернет лесно и с вкус съвместно с с Samsung Galaxy S II.

HSPA + 21 Mbps / сек
Плавното предаване на видеото е станало още по-бързо благодарение на супербързият стандарт за безжичен пренос на данни HSPA + 21 Mbps / сек.

Wi-Fi Direct технология
Забравете кабелите. Samsung Galaxy S II позволява директна връзка на телефона с други устройства с Wi-Fс. Скоростта на прехвърляне съотвества на стандарта Fi A / B / G / N 802.11 дори без точка за достъп.

8 мегапикселова камера с LED Светкавица
Ценете моментите! А осем мегапикселовата камера, оборудвана с автоматичен фокус, ще Ви помогне да постигнете перфектна яснота на изображението дори, коато снимате движещи се обекти. Вградената LED светкавица осигурява висококачествени изображения с ясно различими детайли дори при слаба светлина. С подобрен интерфейс на платформата Android 2.3 (Gingerbread), потребителят може мигновено да промени режима на заснимане, както и функцията за превключване на камерата на предния панел на телефона с резолюция от 2 мегапиксела за видеоразговор или просто за бърз автопортрет. Samsung Galaxy S II – изкуството да виждаш света по различен начин.

Видео запис и въпроизвеждане на видео във Full HD (1080p)
Стани звезда! Нека вградената камера на Samsung Galaxy S II ви покаже на света в целия Ви блясък. Функцията на запис с формат FullHD (1080p) превръща всеки един момент в истински шедьовър. Вие можете не само да снимате динамична сцена, но да запазите кристална картина с висока резолюция и скорост благодарение на длуядрения процесор, а след това и незабавно да възпроизведете заснетия FullHD качествен материал на яркия, цветен Super AMOLED Plus дисплей с диагонал 4,3 инча.

Двуядрен процесор Samsung Exynos 1.2 GHz
Двуядреният процесор ARM Cortex-A9 Samsung Exynos с тактова честота 1,2 GHz – това е революционен подход за подобряване на ефективността на мобилното устройство. Процесорът осигурява обработката на много задачи едновременно, без забавяне, бързо зареждане на уеб страници, незабавни отговори, висока скорост на редактиране на изображения, както и отлично качество на игрите и интерфейса. Благодарение на изключително бързата обработка на данни, смартфонът е способен да записва и възпроизвежда видео с FullHD (1080p) при 30 кадъра / сек.

Подобни статии:

  1. Samsung Galaxy Note в България “GALAXY Note се носи на крилете на нашите знания и иновации. Ние изучаваме основните елементи на мобилната култура, развлечения и...
  2. Samsung Galaxy Ace Samsung S5830 Galaxy Ace е предназначен за комуникативни, делови личности, които винаги залагат на последните иновации в областта на високите...

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар