Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1846 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Skype – евтин начин за общуване с близките извън страната

4 януари 2011 | Автор: nick2010 | Публикувана в Комуникации

Скайп се използва от повече от 300 000 000 потребители по света и досега се е утвърдил като лидер сред програмите за разговори. Skype е елементарна за инсталиране и употреба като освен това не струва пари, а същевременно идва с огромен избор от екстри.

Скайп е известен с възможността за чат в реално време, но в последно време се наблюдава и увеличение наелектронните разговори. Скайп е лесен за боравене и всичко, което ви трябва за да се свържете с близките си са микрофон, слушалки и интернет. Общуването с познати в чужбина никога досега не е било толкова евтино. Комуникациие между потребителите в skype не струват нищо, без значение колко продължават и може би това е ключът към славата на Skype. Скайп е толкова известна и търсена понеже позволява на родителите да говорят с децата си извън пределите на страната, роднини да си контактуват, а понякога да се водят и делови разговори като това не струва нищо и не натоварва финансите ви.

Ако закупите специални пакети вие можете да се свържете доста евтино със домашни телефони и GSM-и в чужбина, а офертите които skype продава ще допаднат и отговорят на нуждите на всеки потребител.

SkypeOut е екстра, която е перфектна за хората с роднини в чужбина. Нейното най-голямо качество е, че тя позволява да се набират мобилни или стационарни номера в чужбина и да се пишат текстови съобщения на ниски цени. Например една минута обаждане до САЩ е около 4 стотинки, до Великобритания някъде около 3,5 стотинки, а до Канада 5 стотинки.

Себестойността на кратките текстови съобщения също са изкушаващи, като са около 13 – 17 стотинки. В крайна сметка скайп осигурява максимално удовлетворение на символична цена.

Можете да закупувате пакети, с които да използвате допълнителните екстри, а методите за разплащане са чрез всичките известни дебитни карти или чрез банков превод.

Skype включва и екстрата да разполагате с гласова поща и да оставяте гласови съобщения, като това е още едно подобрение. С развиването на новите технологии имате възможност да използвате програмата не само на своя персонален компютър или лаптоп, но и на телефона си. Видеоразговорите пък могат да се пренасочват към телевизор за по-добър образ.

Програмата Skype e феномен, който завладя света за миг и влиянието му все повече се увеличава не защото няма конкуренти продукти, а защото заради качеството си бива предпочитан пред останалите подобни програми.

Няма подобни статии.

Автор: nick2010

Този потребител е публикувал 3 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар