Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Sony Xperia P

6 юли 2012 | Автор: gvv | Публикувана в Комуникации

Sony Xperia P
Запечатан в алуминиево Unibody, но все пак в тон с новата серия NXT, Sony Xperia P се присъединява към елитния клуб на облечените в метал телефони. В допълнение WhiteMagic екрана, го прави уникален в мобилния свят. Накратко, Xperia P е един от най-модерните телефони от среден клас.
Екрана на Sony Xperia P се простира на 4 инча и е с qHD резолюция, използван е традиционния за Xperia серията Mobile BRAVIA Engine. Уникалното за Xperia P е WhiteMagic технологията – допълнителни бели субпиксели с обичайната настройка RGB, което кара екрана да избухва в яркост на високи нива, като същевременно намалява консумацията на енергия. Специализиран софтуер има за цел да запази потреблението на енергия и цветопредаването оптимални по всяко време.

Другата особеност е алуминиевото Unibody – солидно и удобно , не са много телефоните, които го предлагат. Тялото на Xperia P не е само за метал обаче – телефонът е част от GreenHeart програмата на Sony и използва щадящи природата рециклирана пластмаса и боя на водна основа.

Това което грабна вниманието ни, е двуядрен процесор, 1GB оперативна памет и Mali-400GPU. Надяваме се Sony да прескочи препятствието ICS веднъж за винаги.

Някои потребители със сигурност ще оценят стандартния порт microHDMI и бутона за изключване на хардуера – две неща, които са почти изчезнали в мобилния свят, въпреки че виртуалните клавиши не са толкова удобни и MHL гнездата изискват да ползвате (и плащате за) допълнителни адаптери.

С всичко това, Xperia P започва да звучи като телефона на Sony, който хората “които знаят” ще купят. Той не е на върха на продуктовата линия, но е този, който предлага най-добро съотношение качество – цена.

В не много пресилен сценарий, Sony Xperia P се бори да излезе от сянката на флагмана на Xperia S, и вижда на продажбите си, изядени от собствените си по-достъпни братя и сестри, Xperia U и Sola. За много телефони в подобно положение би било трудно да се справят с предизвикателството. Не и Sony Xperia P. Този облечен в метал войн иска да държи в ръце собственото си бъдеще.

Подобни статии:

  1. Sony Ericsson Vivaz преглед на модела Преглед на Sony Ericsson U5i Vivaz На времето Sony Ericsson се прослави със своите мобилни телефони с качествена камера, така...
  2. Лаптоп батерии – може ли да се увеличи издръжливостта им? Ако работата ви е свързана изцяло с ползването на вашите лаптопи, то със сигурност за вас е жизненоважно батериите им...

Автор: gvv

Този потребител е публикувал 52 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар