Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Супер търсачка за евтини самолетни билети

4 август 2010 | Автор: vagon | Публикувана в Ревюта

Всички обичаме да пътуваме, но  не всеки път успяваме да планираме нашето пътуване оптимално.

Уеб сайта http://cenisamoletnibileti.com ни предоставя реална възможност да планираме нашето пътуване със самолет, като получим в реално време цени за самолетни билети.

Уеб сайта cenisamoletnibileti.com е онлайн търсачка на самолетни билети цени, където с няколко клика, може лесно да открием най-изгодната цена за самолетен билет до желаната от за нас дестинация и след това с няколко клика да завършим резервацията.

Резервацията на самолетен билет  през интернет ни спестява скъпоценно време и пари.

В резултатите на всяко търсене на евтини самолетни билети се подреждат по възходящ ред на най- евтината цената.

Интернет търсачката  за самолетни билети, търси в база данни с над 500 авиокомпании. Малка част от авиокомпаниите на които можем да си резервираме самолетен билет  до/от  България (летищата София, Варна, Бургас и Пловдив)са авиокомпаниите: Wizz air, Easyjet, Ryan air, Flyniki, German wings, България еър, Луфханза, Аеро флот, Турските авиолинии, Малев, Лот, Чешките авиолинии, Австрииските авиолинии, Алиталия  и много други.

В случай, че изпитваме трудност при резервацията на самолетни билети или ни е по удобно любезния персонал на компанията да провери и намери изгоден за нас самолетен билет, можем да резервираме самолетен билет и на телефон 02/439 50 41 (на цената на един градски разговор).

На добър път и резервирайте с нас!

Няма подобни статии.

Автор: vagon

Този потребител е публикувал 8 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар