Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Участие в конкурса “СТАНИ ЛИЦЕ НА CRYSTAL MYSTIQUE”

5 юли 2010 | Автор: michaella | Публикувана в Мода

Участвайте в  конкурса ” СТАНИ ЛИЦЕ НА CRYSTAL MYSTIQUE ” и спечелете награда комплект “DIVA”by CRISTALUNA

Класиралият се на първо място участник печели комплект бижута на стойност 550 лв, състоящо се от колие,гривна, пръстен и обици Italian design by CRISTALUNA. Комплектът впечатлява с авангардния си Италиански дизайн и магическата комбинация от Сваровски кристали,сребро 925 с покритие от родий, перспекс, кристален акрил.

Класиралият се на ВТОРО   място участник печели Ваучер  на стойност 200 лв, за покупка от магазин VOGUE. Ваучерът се предоставя от INTERVOGUE LTD,  Официален представител на  LeSilla® ITALY за България.  Ваучера не се изплаща в брой и разликата в стойноста на покупката и стойноста на ваучера не се осребрява.

В конкурса имат право да участват само граждани на Република България, дори и да не живеят временно на територията на Република България, навършили 16 години и притежаващи редовни Български документи за самоличност, без значение от техния пол, възраст, произход, раса и вероизповедание. Участници или поребители пишещи обидни и нецензурни коментари ще бъдат незабавно деактивирани и тяхното учатие в конкурса прекратено.

Според пазарната конюктура КРИСТА ЕЛ си запазва правото за промяна на наградата откъм съдържание на комплекта модел и цвят.Левовата равностойност(550лв), производител(CRISTALUNA) и материали (perspex, swarovski crystals, silver 925,rhodim plating) няма да да бъдат променяни.

Конкурса се провежда с текпамна цел и участитието в него  не е обвързано с каквато и да е покупка и не ПОРАЖДА  НИКАКВИ ФИНАНСОВИ АНГАЖИМЕНТИ.

http://www.face.crystalsdreams.net

Няма подобни статии.

Автор: michaella

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар