Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Vbox7 downloader

7 декември 2012 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Друго

Паролата за достъп до Vbox7 downloader-и, представлява код от цифри и знаци, букви, който служи с потребителското име заедно за достъп до потребителския профил, а самият потребител да не прави паролата си е длъжен на трети лица достояние и да уведомява незабавно Vbox7 за неправомерен  достъп и вероятност от такъв във Vbox7 download. Той е длъжен необходимите мерки да предприема и всички грижи да полага, които се налагат за опазване на паролата и за всички действия пълна отговорност носи, които от него се извършват или чрез ползване на потребителското име и паролата от 3-то лице.

Потребителският профил за сваляне от Vbox7 е обособена част от уебсайта, съдържаща за регистрирания потребител информация, на сървър на Vbox7 download в процеса на регистрация предоставяна и съхранявана. Чрез потребителския профил може да се организира в тематични канали и колекции потребителското съдържание, да се управлява, персонализира потребителския си профил – вида му и друго за сваляне от Vbox7.

В потребителския профил всеки може един или повече тематични обособени канали да създава за Vbox7 и Vbox7 downloader-и, в които по определена категория публикува с обща тематична насоченост съдържание.

Всеки може само един активен потребителски профил да има. Не може под измислено или чуждо име да се регистрира. Може Vbox7 да на лице откаже регистрация, за което може да се направи предположение или информация има, че неверни или чужди данни посочва при Vbox7 download.

Договорът се сключва на български език за ползване и за потребители има действията:

- за нерегистрирани – до прекратяване на услугите за ползване на Vbox7 и Vbox7 downloader-и;

- за регистрирани – от регистриране до прекратяване, за неопределен срок по предвидения ред.

С оглед на усъвършенстване и разширяване на Услугите и периодичното им модифициране и допълване, е във връзка със законодателни възможни промени, които върху тях рефлектират – могат едностранно от Vbox7 download променяни да бъдат. Тези промени при изменение на вида могат да се извършват и при изменение в икономическите условия.

 

При промени в условията, Vbox7 и Vbox7 downloader-и известяват чрез публикуване в уебсайта за  извършените промени и предоставя двуседмичен срок на потребителя с промените да се запознае с общите условия и бъдещи изменения към датата на влизането в действие.

 

Няма подобни статии.

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар