Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1850 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Африканско манго най- актуалният продукт за отслабване

7 ноември 2012 | Автор: Здраве и болести | Публикувана в Здраве & Фитнес

Днес когато става въпрос за отслабване, актуалния продукт е Африканско манго, но вероятно имате много въпроси за африканското манго ( Irvingia gabonensis ) и най- вече, дали този плод може, да помогне на хората да отслабнат . Африканското манго прилича на обикновеното манго, но в същност става въпрос за съвсем различен и рядък плод, който вирее единствено е джунглите на Камерун.

За да ви помогне тази статия и да ви даде по-добра представа дали Африканското манго помага за отслабването трябва, да видим какво показват клиничните изследвания. За разлика от хилядите добавки за отслабване предлагани на пазара, действието на Африканското манго са безспорно доказани от науката.Важно е обаче, да се знае, че екстракта от африканско манго, който е бил използван в областта на научните изследвания и е патентован за загуба на тегло се нарича IGOB131. Това име понякога е съкратено на OB131.

Има няколко признати изследвания на IGOB131 трябва обаче, да е ясно на потенциалните потребители, че повечето добавки с името Африканско манго, които претендират за отслабващ ефект са фалшиви защото всички изследвания са показали, че единствено патентования екстракт Igob 131 има този ефект.

В 4 седмично клинично проучване, публикувано през 2005 г. във вестник липиди в здраве и болест , бяха изследвани 40 участника с наднормено тегло, които получават по 300 мг. Igob 131 или плацебо (овесени трици) 30 минути преди хранене. В края на проучването, лицата, получаващи Irvingia gabonensis Igob 131 загубиха около 5.6% от телесното тегло в сравнение с тези в плацебо групата, които са загубиха около 1% от телесното тегло.

Подобни статии:

  1. Отслабване с Акай Бери При повечето хора ежедневният прием на Акай Самбазон спомага за редуциране на теглото в рамките на 2 до 5 кг....
  2. Отслабване с диети Всяка жена желае идеална фигура и се опитва да я постигне по един или друг начин. Лутаме се през различни...

Автор: Здраве и болести

Този потребител е публикувал 6 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар