Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Балконът – килер или комфортна зимна градина

12 август 2011 | Автор: modazadoma | Публикувана в Друго

В не безизвестна фолклорна пословица се споменава, че “няма лошо време – всяко време е хубаво.” Всичко това, определено, е вярно, но на всеки от нас ни се иска дори в мизерно време да глътнем малко въздух на терасата или в градина, но това е практически трудно да се изпълни, ако не искаме да се намокрим целите.

Нека да ви успокоя, че отпускащата и хубавата отмора на терасата е напълно постижима чрез навес за тераса. Именно той ви защитава от лошите метеорологични условия през всеки сезон на годината. Навесът на терасата може да осигури защита не само от дъжд, но и от сняг и лед. Освен факта, че защитават уюта на живущите в постройката, те също спомагат за предпазването на фасадата от вредни въздействия на околната среда. Така, тези навеси са едно отлично практично и естетическо решение за вашия балкон. Иначе казано, ако на една тераса инсталирате такава тента, ще бъдете в състояние да прекарвате времето си в приятни и топли условия. А най-разпространени в днешно време са навесите за тераси изработените от поликарбонат с плътна структура или структура тип “пита”.

В много случай професионално изработения навес на терасата я прави малка зимна градина или дори в малък офис. За последното е необходимо малко повече от просто навес, но с малко въображение и финанси, всичко се постига.

Трябва също да се спомене, че от време на време поради липса на достатъчно място, живущите използват балконите и като склад за съхранение на всевъзможни неща (например ски,колелета,ролери,шейни,бебешки колички и още много други .) Естествено, в този случай е необходимо просто да се осигури сухо място.

В крайна сметка, тентите за балкони са отличен продукт, който ще ви позволи да се защитите от дъжд, сняг и други атмосферни влияния. В допълнение, навесите се вписват перфектно към предната фасада на постройките, превръщайки се в неразделна част от композицията.

Подобни статии:

  1. Зимна градина – топли и приятни вечери Зимните градини са спокойно и прекрасно място, местенце за отдих и комфорт. Всъщност, това е сграда, създадена да осигури място,...
  2. Нова Година и Коледа – зимна приказка. Този светъл и весел празник се празнува в различните страни по различен начин, но навсякъде той е обичан и очакван....
  3. Детска градина Bright Детска градина BRIGHT — център за здравословна грижа и развитие (Bright Child Care & Development Centre). Методи на Валдорфска педагогика...

Автор: modazadoma

Този потребител е публикувал 14 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар