Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Браншовете с най-печеливш франчайз

23 февруари 2013 | Автор: hlebarki | Публикувана в Друго

Купуването на франчайз по време на криза е също толкова рисково, колкото и започването на собствен бизнес. Но пък, ако вземете предвид всички обстоятелства, направили сте си добър разчет на финансите и като цяло не виждате пропуски в бизнес плана си, няма защо да отлагате. При условие, че сте взели предварителни мерки и работите здраво, няма какво да ви попречи.

Една от предварителните мерки е да изберете франчайз, който не се влияе или се влияе съвсем малко от финансови кризи.

 

Храни

Франчайз за производство на храни или на вериги за бързо хранене. Макдоналдс и KFC не са единственото доказателство за процъфтяващ франчайзинг. Хората винаги ще купуват храни и ще посещават заведения за хранене. Затова и закупуването на подобен франчайз не е лоша идея. Разбира се, помислете съвпада ли с вашите желания и останали изисквания.

 

Продукти и услуги за деца

Децата са най-силните клиенти на планетата, въпреки че уж не те взимат решенията и реално не разполагат с пари, за да си купят това, което сами преценят. И все пак детските стоки и услугите за деца са благодатен франчайз. Изберете си производство или дейност в сферата на услугите, които са абсолютно необходими за хлапетата, намерете си стабилен франчайзодател и действайте.

 

Луксозни услуги

Франчайз в сферата на луксозните услуги за хора с високи и много високи доходи, не е лош вариант. Има клиенти, които винаги остават платежоспособни.

 

Хигиенни услуги и продукти

От тях също винаги има нужда. В доста случаи пък е задължително хигиенните услуги да се извършват от лицензирана фирма, както стои въпроса с дезинфекцията, дезинсекцията и дератизацията на заведения и болнични сгради например.

Посетете панаир за франчайз, разгледайте предложенията на фирмите – франчайзодатели. Разровете се в интернет. Със сигурност ще ви дойдат още идеи. Най-важното е да преценявате успеваемостта на франчайза, който ще купувате по:

  • ситуацията в региона, в който ще развивате бизнеса си;
  • каква е необходимостта от продукта/услугата, които ще предлагате;
  • стабилност на фирмата франчайзодател;
  • условия, при които ви се предлага франчайза.

Действайте обмислено и с всякакви възможно защити и елиминирания на рисковете. Сигурни сме, че ще успеете.

Подобни статии:

  1. Франчайз Родината на Франчайз е средновековна Франция. Доста напред в търговията са били там и са изпреварили във времето всички останали....
  2. Кои са най-важните способности за реализиране на печеливш бизнес? В настоящи дни все повече хора се стремят към реализиране на доходоносен бизнес, чрез различни стратегии за реклама. Това е...

Автор: hlebarki

Този потребител е публикувал 8 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар