Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Венгер отрече напускането на Робин Ван Пърси

20 март 2012 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Мениджърът на „артилеристите” Арсен Венгер отрече напускането на Робин Ван Пърси, независимо от това дали той ще се съглaси да удължи договора си клуба или не.
28-годишният холандски национал премина от Фейнорд на „Емирейтс” през 2004 година, а текущият му договор с Арсенал изтича през лятото на следващата година.
Именно малкото време, оставащо на тарана в северен Лондон, доведе до спекулации в медиите относно евентуален трансфер на играча през летния трансферен прозорец.
Като най-големи претенденти за подписа на холандеца се смятат отборите на европейските шампиони Барселона и лидерът във Висшата лига Манчестър Сити.
Венгер обаче настоява, че няма да продаде никой от играчите си на „гражданите” и въпреки ситуацията с изтичането на договора на Ван Пърси, той ще го запази на „Емирейтс” и през следващият сезон.
Босът на „артилеристите” заяви в съботните спортни новини на „Sky Sports”:
„Ние няма да продаваме никой от играчите си на Манчестър Сити или на който и да било друг отбор, защото искаме да задържим нашите футболисти.”
„Можем само да оставим хората да говорят. Ясно е, че искаме да задържим Робин Ван Пърси, трябва да ви е ясно и че ще направим всичко възможно за да удължим договора му.”
„Дали ще задържим Робин дори и да не пожелае да удължи договора си? Да, разбира се. Нашият план е да задържим Робин Ван Пърси, дори и да купим друг играч (на неговия пост).”
В следващият кръг на Висшата лига Арсенал посреща Астън Вила у дома, като се очаква двата отбора да предложат зрелищен футбол на живо от „Емирейтс”.

Подобни статии:

  1. Карагър спокоен след спечелването на Карлинг Къп Бранителят на Ливърпул Джейми Карагър заяви, че трофея, който отбора спечели в неделя на „Уембли” е смъкнало напрежението от него...

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар