Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Виаш-Боаш впечатлен от Тери

17 януари 2012 | Автор: georgi55 | Публикувана в Спорт

Мениджърът на Челси Андре Виаш-Боаш остана изключително доволен от представянето на капитана Джон Тери в мача срещу Тотнъм.
31-годишният бранител на „сините” направи страхотен мач и бе един от основните виновници, Челси да си тръгне с точка от гостуването на „Уайт Харт Лейн”.
Независимо проблемите, които има извън терена заради обвиненията в расизъм от страна на Антон Фърдинант от КПР, Тери се представи отлично и успя да изчисти удар на Емануел Адебайор от голлинията в последните минути на двубоя.
Това не остана незабелязано от старши-треньора Виаш-Боаш, който изказа своите благодарности към централния защитник. Португалския стратег дори заяви за футболните новини на острова, че играта на Тери се е подобрила след инцидента с Фърдинант преди два месеца.
„Той показа характер и колко силна личност е, като игра за колектива. Неговото представяне бе невероятно. Неговата отдаденост и концентрация на терена също са се повишили значително.”
„Играта му се е подобрила много откакто се случи инцидента. Неговото посвещение на отбора, качествата и таланта никога не са били под съмнение.”
„Той е напълно фокусиран върху каузата на своя футболен клуб.”
В момента Челси се намират на четвърто място в шампионата на острова и повечето прогнози за Премиършип ги сочат като фаворит за предстоящото домакинство срещу Фулъм.

Подобни статии:

  1. Тери мечтае да поведе Англия във финалите Централният бек на “трите лъва” Джон Тери мечтае да носи капитанската лента на финалите на Евро 2012 през следващата година....

Автор: georgi55

Този потребител е публикувал 39 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар