Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Дамски обувки

24 май 2012 | Автор: Мъдри мисли | Публикувана в Мода

Как да изберем своя стил от различните варианти на дамски обувки

Съпрузите често се отказват да чакат своите любими, да решат кои точно обувки да купят. Това е едно от най-изтощителните преживявания на един мъж – да придружава дамата си докато тя влиза в магазин след магазин в търсене на дамски обувки, като за всяка една обувка отделя по 5 – 10 минути време. Това е само защото жените често не са наясно за това как трябва да изберете обувките си. В тази статия ще се фокусира върху различните видове обувки, които са на разположение на пазара и как да изберем определен стил, който ни подхожда
Тъй като има различни стилове обувки, стила е от най-важно значение ти избор на обувки. Стиловете включват високи токчета, плоски токчета, ботуши до глезена, ботушите над коляното. Отделно от това, има сандали, които предлагат голямо удобство на ползвателя. Сега, когато избирате своя стил на обувки, първото нещо, което трябва да вземете под внимание е вашата фигура. Причината, поради която вашата фигура е важна е, че тя помага при избора на перфектните обувки, които ще ви подхождат. Например, ако сте висока и слаба, токчета ще ви направят да изглеждате дори по-висока, което няма да ви накара да изглеждате по-добре. И обратно ако сте ниска, то трябва да намерите, дамски обувки с токчета 2 или 3 инча. Също така, ако имате къси крака, а често си ги гледате, можете да носите остри обувки. Освен това, ако не сте с много малки килограми, няма да ви отива да новите обувки на висок ток, а по добре трябва да изберете обувки с широка пета.

Според работата която работите

Друго нещо, което трябва да имате в предвид при избор на обувки е естеството на работата. Ако сте служител в офис и винаги носите ежедневно токчета, при по различна обстановка токчетата на вашите крака няма да ви отиват. Трябва да си създаде навика също да носите сандали и ботуши. Когато сте на парти и сложите обувки с токчета които рядко слагате, тогава повече ще се харесате, от колкото да сложите токчетата които ежедневно обувате.

Обувки съчетани с дрехите

Следващият фактор, който трябва да имате предвид е стила на обувките да се съчетава с дрехите. Например, ако са облечени в дънки или хубава дълга пола, трябва да имате опция за високи токчета, докато с някои други летни дрехи може да изглеждате прилични и елегантно със сандали.

Прическа

Ключов фактор, който често се пренебрегва от жените, докато вземе решение на обувките е прическата. Ако имате по-къса коса, която е до раменете, да носите сандали не е добра идея. Напротив, избора на тока може да ви накара да изглеждате много по-добре. Алтернативно, жени, които изправят дългите си здрави коси, със сандалите ще изглеждат перфектно.

Заключение

В заключение, обувките не са просто нещо, което само покрива краката, те са нещо, което трябва внимателно да изберете, при спазвате на по-горе фактори препоръки, така че да може точно да подхожда на имиджа ви.

Подобни статии:

  1. Пазаруване на обувки онлайн Пазаруването на дамски обувки онлайн е страхотен начин да намерите голям избор на обувки в размери,разцветки и модели различни от...
  2. Сандали с платформа. Кои точно са подходящи за Вашия крак? Изборът на дамски сандали с платформа е в пъти по-труден от избор на детски или мъжки сандали. При жените не...
  3. Дамски и мъжки чанти – моден аксесоар или необходимост. До преди години чантите се смятаха за чисто женски необходим аксесоар в който дамите успяваха да поберат най-необходимите си неща,...

Автор: Мъдри мисли

От доста време на сам събирам мисли и афоризми, за това реших да направя сайт, който се казва мъдри-мисли.com. Сайта е все още нов и не разработен но за всичко си има време. В сайта ми има мисли от хилядолетия насам, на велики учени, писатели и много други умове, които ще пътуват вечно през времето от век на век, ще останат популярни и известни.

Този потребител е публикувал 2 статии.

Вашият коментар