Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1847 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Дневен хороскоп

18 май 2012 | Автор: Андон Иванов | Публикувана в Друго

Много от съвременните хора и особено жените, искат сутрин да прочетат своя дневен хороскоп. Какво е хороскоп?  Той представлява реална карта на планети и звезди по небесната сфера и тяхното разположение с графично изображение, в точния момент на раждането на един отделен човек. Хороскоп за деня символизира от реалността конкретни сфери – професионална среда, финанси, семейство, деца, образование и ценз, партньори, жизненост,  пътувания, здраве и много други фактори. От всички хороскопи, слънчевите са единствените персонални и реални, които в астрологията се използват.

Няма двама души практически с еднакъв дневен хороскоп, различават се дори еднояйчните близнаци, тъй като от времето в два последователни момента са родени. Отговорен за достоверността на хороскопите е един критичен фактор – часът на раждане, който е важно да е точен максимално, като отклонение само до 15 минути се допуска. Всяко друго по-голямо такова, води в позициите на факторите до значителна промяна на хороскоп за деня, както и на взаимоотношения. По света в много страни се записва рожденото време с изключителна точност. Това води до много прецизно изготвяне на дневен хороскоп и изчисляване по рождена карта. Всеки ден в интернет, списания, вестници се предоставя информация за различните зодии – хороскоп за деня, седмични, месечни  и годишни или специално по поръчка изготвени.

Има такива на Таро, които  положителното и отрицателното влияние показват за съответната зодия на картата. Много хора ги четат всеки ден по медийни портали, любопитни са какво ли ще се случи, ще намерят ли любов, пари ще спечелят ли, работа дали ще намерят, на екскурзия в чужбина ще идат ли. Хората се надяват, че от съответния дневен хороскоп могат спокойствие да получат и идеи как проблемите си да решат –на изпитите ще успеят ли, щастливи и здрави ще бъдат ли, в близкото бъдеще сериозен проблем ще решат ли… Има много добри астролози, от чийто изработен хороскоп за деня над 20 000 души  четат на ден и които са били изненадвани от прецизността им. Някои предоставят услуги не само на платежоспособния елит, а и на всеки пожелал.

Има различни видове дневен хороскоп – арабски, индийски, китайски, слънчеви, келтски… Какво означават аранските? Те са от Месопотамия и са с шумерски произход и се разпространили по Средиземноморския басейн с арабската цивилизация,  до Мавритания  и най-южните предели на Сахара са стиг­нали.

 

Подобни статии:

  1. Когато стане въпрос за хороскопи Когато стане въпрос за хороскопи всеки се сеща за някой любим сайт, който посещава често. Честите посещения са най-вече заради...

Автор: Андон Иванов

Здравейте, казвам се Андон Иванов и като почти всеки блогър и аз се занимавам основно с Блогване, Програмиране и SEO. Естествено, като всеки нормален човек обичам да гледам Филми, слушам Музика и от време на време да играя игри.

Този потребител е публикувал 110 статии.

Вашият коментар