Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1844 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Добри практики при кандидатстване за банков кредит

6 юли 2011 | Автор: simeon | Публикувана в Финанси

Ако вече сте кандидатствали за банков кредит и не сте одобрени причините могат да бъдат страшно много.
Като за начало е добре да хвърлите едно око на „Как да ни одобрят за кредит?“ и да прецените дали нямате проблем точно в някои от тези сектори. Ако пък вече сте се запознали с тях и сте жадни за още информация- тук е мястото.
Наистина основните неща, които разследват банките и другите кредитори са в миналото и малко от тях могат да бъдат променени. За щастие и сега не е късно да се промените в техните очи и въпреки всичко да бъдете одобрени за кредит. Започвайте да действате в тази насока и след по-малко от месец ще сте съвсем нов и финансово стабилен човек в очите на банката.
Започнете с откриването на депозит в желаната банка (тази, в която ще кандидатствате за кредит). Няма нужда да депозирате голяма сума, а и най-вероятно точно в този момент нямате възможност. Важен е жеста. Това ще Ви помогне по два начина:
1. Изграждате някаква връзка и взаимоотношения с банката- огромен плюс за Вас. Вече сте „приятел“ с банката.
2. Показвате че сте способен да управлявате финанси- внасяте, теглите.
След като сте започнали взаимоотношения с банката е добре да вземете една от кредитните карти, предлагани от МОЛ-овете и големите магазини за пазаруване в тях.
Обикновено взимането на такава карта не е добра идея. Те обикновено предлагат 10% отстъпка при пазаруване в магазина, но Ви натоварват с много големи лихви. Освен това кредитния лимит на тази карта е доста малък- колкото да напазарувате.
Ето какво трябва да направите. След като откриете такава карта изтеглете някаква сума и я върнете на 100% преди крайния срок. След като направите това няколко пъти Вашата кредитна история става отлична, а това вече знаете до какво води.
Тези варианти вече са последната клечка за един удавник, но пък действат безотказно.
И след като сте одобрени за кредит не забравяйте че това е само първата стъпка. При кандидатстването за бъдещи кредити е важно този за какъв период е бил, редовно ли сте плащали и много други.
Одобряването за кредит е важно, но още по-важна е правилната му поддръжка.

Подобни статии:

  1. Как да ни одобрят за кредит? Лихвите по кредитите в последно време са невероятно високи и продължават да се покачват всяка година. Очевидно банките печелят солидно...
  2. Практики за SEO оптимизация SEO оптимизацията е начина, сайта ви да получи вниманието на търсачките в оспорваното онлайн пространство. Но в действителност, SEO-то от...

Автор: simeon

Този потребител е публикувал 12 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар