Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1840 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Практики за SEO оптимизация

12 декември 2010 | Автор: Root | Публикувана в Компютри
SEO оптимизацията е начина, сайта ви да получи вниманието на търсачките в оспорваното онлайн пространство. Но в действителност, SEO-то от преди няколко години се различава коренно от това, което представлява в наши дни. Интернет се променя като цяло и с него се променят, и изискванията на търсачките за успешно класиране.

SEO експертите най-накрая осъзнаха, че процеса по SEO оптимизация се извършва не само за да се удовлетворят търсачките, а също и посетителите на сайта. Доволен ли е потребителя, ще са доволни и търсачките.

В голямата конкуренция в интернет, имате две възможности – да прибегнете до услугите на професионален SEO експерт, или да проявите самоинициатива и да потърсите информация по темата, с цел самообучение.

Важно при оптимизацията на сайт е, качеството да превъзхожда количеството. Това се отнася за всичко свързано със сайта ви. Наблегнете върху създаване на страници с високо качество на съдържанието, вместо множество страници, които не дават ясна представа по темата. Същото важи и за връзките към сайта – тези от качествени тематични сайтове, имат много по-голяма тежест от такива  несвързани по темата.

Подобни статии:

  1. Услугaта SEO оптимизация за търсачки от Cloxy Попадане в първите 10 резултата в Google е дълготраен процес, който изисква специфични умения и няколко месечен труд. Много фирми...
  2. Вашата фирма онлайн ли е вече? Създаването на уебсайт за вашия бизнес е възможно да се окаже една от най-добрите инвестиции, която някога сте решили да...
1 Коментар » Ключови думи:

Автор: Root

Този потребител е публикувал 2 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Коментари (1)

  1. Thanks alot – your answer solved all my problems after several days sturggnlig

Вашият коментар