Добре дошли в нашата Директория за статии - inArticle.
Ние имаме 1845 публикувани статии и 2778 регистрирани автора.

Звездната Диетата на Деми Мур

19 октомври 2013 | Автор: ivan83 | Публикувана в Здраве & Фитнес

Деми Мур е една от най-очарователните, известните, най-красивите и… най-високоплатени актриси в света. Фигурата на Деми Мур, дори след раждането на 3 дъщери от бившия и съпруг Брус Уилис („Умирай трудно”), продължава да е невероятно привлекателна. Актрисата следва специално меню съставено за нея, почти изключващо мазнините за сметка на високото съдържание на въглехидрати. Госпожа Мур пие през целия ден здравословни прясно изцедени сокове и протеинови напитки. Тази диета Деми спазва от 4 до 19-20 дни в зависимост от случая, като зеленчуците и плодовете са най-разнообразни. Пие по 2 л вода и чай(билков или зелен).

Примерно дневно меню

Закуска: протеинов коктейл и пресни плодове
Обяд ( най-добре около 12 часа): задушени зеленчуци (аспержи, зелен фасул, спанак) и зелена салата , сок от зеленчуци. Следобедна закуска: пресни плодове. Вечер – само 1 ч.ч. чай с 1 ч.л. мед може и малко лимон.
Понякога актрисата си прави следната салата (1път в седмицата):
1/2 глава лук, I портокал, черни маслини, зехтин, малко сол и пипер, и няколко листа маточина. Портокалът се обелва нарязва на парченца. В чиния върху портокала се слага нарязаният лук. Сол и пипер на вкус, накрая – листенцата маточина и се залива със зехтин. Маслините служат за украса.

Любимото ястие на Деми Мур

Продукти за 3 порции:
Килограм зелен фасул, 1 домат, 6 стръка пресен лук, 3-4 скилидки чесън, 1 с.л. зехтин, магданоз, сокът от 1/2 лимон.
Начин на Приготвяне
Фасулът се сварява заедно с лука и чесъна в малко вода. Когато е почти готов, се прибавя доматът. Оставете да заври за 10 мин. След което се добавя сокът от лимона и финалната штриха – поръсете с магданоза.

Още интересни диети може да намерите на нашия уеб сайт http://loseweight-bg.com/ като натиснете тук.

Антицелулиутната диета на Дем имур

Как актрисата се пребори с целулита за снимките на филма един от най-запомнящите и филми „Стриптийз”? Тайното оръжие е оризът. Приготвя се на пара или се вари, но никога пържен. Ето примерна рецепта: 100 г. суров ориз се сварява и се използва за 2-3 хранения дневно. антицелулитното меню включва, както вече споменахме – варен ориз, пресни зеленчуци и плодове. Задължително се пие поне 2 л вода на ден, спорта също! Последното хранене не трябва да е след 19:00 часа. Сол, захарта и алкохолът са забранени. Продължителността на диетата е поне две седмици, може да се повтори с 10-15-дневна пауза.

Подобни статии:

  1. Камъни в бъбреците – 4 стъпки за разграждане За съжаление повечето хора прекарват седмици докато изкарат камъните от бъбреците, но има начин това да стане за само ден....
  2. Отслабване с диети Всяка жена желае идеална фигура и се опитва да я постигне по един или друг начин. Лутаме се през различни...
  3. Опънете кожата с антиоксиданти! Учените твърдят категорично, че причина за остаряването на кожата са свободните радикали. Тези химически елементи въздействат неблагоприятно на нашата кожа....

Автор: ivan83

Този потребител е публикувал 1 статии. Почти се е зарибил и вероятно скоро ще напише и нещо за себе си.

Вашият коментар